|
Nu esti logat.
Am nevoie de raspuns!!#1 2009-03-03 14:27:42
am nevoie de raspuns!!am terminat prima folie de yasmine si acum fac pauza de 7 zile.problema este ca mie mi-a zis doamna doctor sa iau prima pilula din ziua 5 a menstruatiei nu din prima.spre sfarsitul foliei am avut contacte neprotejate. e posibil sa raman insarcinata?sau faptul ca am luat prima pastila din ziua a 5a nu are importanta?va rog sa imi raspundeti. om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #2 2009-03-03 14:30:53
Re: am nevoie de raspuns!!Protectia se instalase dupa primele sapte pastilute. Deci, daca relatiile au avut loc spre sfarsitul foliei, erai protejata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-03-03 15:07:53
Re: am nevoie de raspuns!!daca ai luat pastila din a 5-a zi trebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile( pana inghiti 7 pastile) daca ai avut contact doar spre sf foliei poti sta linistita "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #4 2009-03-03 15:29:22
Re: am nevoie de raspuns!!Buna fetelor. am si eu o nelamurire...de curand am fost la ginecolog si mi-a dat sa iau Duphaston deoarece mi-a intarziat ciclul 3 sapt( cred ca din cauza unei raceli) si mi-a zis ca la 10 zile dupa ce le termin trebuie sa imi apara si menstruatia. au trecut 5 zile de cand le-am terminat si intre timp am avut contact sexual si din nefericire s-a rupt prezervativul si am fost nevoita sa iau Escapelle. exista vreun risc ca pastiluta de a 2 zi sa nu isi faca efectul din cauza Duphastonului?? sau invers...din cauza pastilei de a 2 zi sa nu isi mai faca efectul Duphastonul? Offline #5 2009-03-03 15:34:51
Re: am nevoie de raspuns!!1. nu Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-03 15:46:45
Re: am nevoie de raspuns!!merci frumos... Offline #7 2009-03-03 15:49:02
Re: am nevoie de raspuns!!cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|