|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre microgynon?-2#20 2007-05-11 15:27:09
Re: ce parere aveti despre microgynon?Hm...au fost mai multe la mijloc... unde lucram eu era destul de frig si consumam energie si mi se facea foame mai repede... si mancam aproape in fiecare zi cartofi prajiti cu snitel... stiu ca a fost si greseala mea..dar stiind ca inainte nu aveam probleme cu greutatea ...eu am mancat normal...doar ca mancam prostii de genul asta aproape zilnic. Deci au si ele o contributie...dar sunt si altele. Daca spuneti ca au aceeasi compozitie cu Logestul as incerca din acelea... nu stiu de ce nu sunt prea incantata de Karissa.De la ele mi-a aparut celulita ....sa fie vorba de retentia hidrica? Ultima oara a fost editat de LoliPop (2007-05-11 15:44:06) Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #21 2007-05-11 16:16:27
Re: ce parere aveti despre microgynon?aparitia celulitei are legatura cu retentia hidrica....si cu contraceptivele, cu toate. La fel toate au influenhta asupra metabolismului...daca in plus modifici si regimul de viata....ma rog. Daca nu esti incintata de karissa...nu esti, deci nu mai lua. Incearca Logest....mai vedem. Daca o sa fie cazul va merita sa iti asumi si alte eventuale efecte secundare...insa poate nu va fi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-05-11 20:43:55
Re: ce parere aveti despre microgynon?Pana la urma m-am hotarat sa incerc Logest, poate or sa imi placa mai mult. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|