homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foarte ingrijorata

#1 2007-04-19 21:50:24

diana22
New member
Inregistrat: 2007-04-19

foarte ingrijorata

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o lamurire. Sunt foarte ingrijorata pt ca cred ca mi-a intarziat menstruatia. Ultima data mi-a venit pe 16 martie si a tinut aprox 5 zile. Nu am tinut o evidenta a datelor de menstruatie, nu stiu cum se calculeza...Va rog sa ma ajutati, sa-mi spuneti cand ar fi trebuit sa imi vina sau daca este inca devreme. Am ciclul relativ regulat. Acum simt sanii sensibili, sfarcurile ma dor la atingere Este un semn de sarcina sau de menstra?
Va rog sa ma ajutati, simt ca o iau razna sad

#2 2007-04-19 21:53:00

andrutza
Vizitator

Re: foarte ingrijorata

paid aca ti-a venit pe 16 si acum suntem in 19 deja s-au facut 35 de zile....deci ti-a intarziat, un ciclu normal tb sa vina intre 21 si 32 de zile, dar cauzele pot fi si altele, poate ai racit spre ex, ai avut contact sexual neprotejat?

#3 2007-04-19 21:55:57

diana22
New member
Inregistrat: 2007-04-19

am intrerupt pastilutele acum 4 luni pt ca nu a mai fost nevoie de ele. Cand le luam, totul era ca la carte. De cand nu mai iau, chiar nu am mai tinut o evidenta pt ca in lipsa activitatii sexuale nu ma ingrijoram daca vine sau nu ciclul. Luna asta insa...as avea de ce sa-mi fac griji.
Am facut de curand operatie de apendicita. Poate afecta asta in vreun fel menstruatia? Multumesc.

#4 2007-04-19 21:57:40

andrutza
Vizitator

nu stiu daca poate afecta, dar poate esti u mai stresata sau poate din cauza ca ai intrerupt pilulele tre sa mai treaca un timp ca sa se regleze si ciclul....daca stii ca n-ai avut contact neprotejat si n-a ejaculat eu nu cred ca trebuie sa-ti faci pb.

#5 2007-05-11 22:32:15

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

sunt stresata rau de tot din cauza menstrei.intarzie sa apara.... sunt in a4a zi de pauza si nu mi-a venit(tzin sa mentionez ca am schimbat yasmin cu microgynon pe data de 17  aprilie-data cnd a inceput sangerarea si am facut asa cum era scris in prospect). zilele astea ieri si alataieri  si azi am avut mici dureri menstruale(azi au fost un pik my pronuntate).posibil s fie o dereglare hormonala?pt k sarcina o cam exclud,deoarece le-am luat corect. nushu ce sa mai zik..sunt ingrijorata..(din lipsa de timp ca nu am avut cum s aj la doc. eu mi le-am schimbat,). asa ca oricine cu orice info este bine venita...sanii nu ma dor ,secretia este mai abundenta si ma simt cam balonata..(aproape toata luna cat am luat microgynon m-au durut sanii apoi s-au ameliorat durerile).

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#6 2007-05-11 22:45:03

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

o sa vina. wink

Nobody home

#7 2007-05-11 22:53:44

blue_elf
Hero member

stiu nashira ca te-am zapacit azi.... sad da sunt  f f f ingrijorata. stii ce fac acu? alerg prin camera, fac abdomene, fandari,genoflexiuni numai ca sa m doara burta si sa 'tzasneasca"odata k asteptarea asta ma omoara si ma face sa ma gandesc la lucruri care le exclud.. sad

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#8 2007-05-11 23:10:22

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

blue_elf..asteapta menstruatia fara probleme..eu am luat vreo 10 luni cred un anticonceptional..atunci imi venea menstruatia in a 3-a zi de pauza..din februarie le-am schimbat..si imi vine in a 5-a zi (la ore absolut diferite).Nu iti face griji, va veni..esti d-abia la jumatatea zilelor de pauza

#9 2007-05-12 10:15:36

blue_elf
Hero member

vesti bune tongue mi-a venit aseara . multumesc celor care m-ati linistit.

Pastreaza-ti cugetul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.