|
Nu esti logat.
Intrebare chisturi#1 2009-03-04 09:23:27
intrebare chisturipentru tratarea chisturilor sunt bune orice fel de anticonceptionale?sau sunt doar anumite pastile care se dau in aceste cazuri.mersi Offline #2 2009-03-04 09:49:09
Re: intrebare chisturiDespre ce tip de chisturi vorbesti? Si de ce nu mergi la un medic sa iti prescrie tratamentul? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-03-04 17:14:21
Re: intrebare chisturivorbesc despre chisturile functionale(cred).nu e vorba de mine,ci despre o prietena.a fost la medic si i-a prescris karissa pentru chisturi,dar faza e ca de 5 luni de cand ia nu s-a ameliorat deloc situatia,in sensul ca inca o doare burta foarte tare(mai ales la menstruatie) etc.incerc sa o conving sa mearga din nou la doctor.dar vroiam sa stiu daca exista anticonceptionale 'speciale',ca sa zic asa,pentru chisturi. Offline #4 2009-03-04 17:32:08
Re: intrebare chisturisunt bune orice AC pe baza de estrogen. nu stiu ce are karissa in compozitie. convinge-o sa repete ecografia si sa mearga la un endocrinolog. Offline #5 2009-03-04 17:40:07
Re: intrebare chisturikarissa are si estrogen.o conving sa mearga si la un endocrinolog...data trecuta a fost la gineco.mersi fain Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|