homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot sa alaptez?

#1 2009-03-04 09:04:32

Reea77
Membru
Inregistrat: 2009-03-04

pot sa alaptez?

Am si eu nevoie de un sfat.
Cand eram mai mica am fost diagnosticata cu TBC dar am urmat tratamentel medicul mi-a garantat ca nu voi avea probleme dar dupa numai cativa ani mi-a fost admintrat iar tratamentul in urma caruia imi aduc aminte ca mi-a fost spus ca este TBC cronic.
Nu stiu de unde a provenit acesta boala...poate de la scoala ca am avut  mai multi colegi,Fac parte dintr-o familie foarte curata mama era chiar obsedata  de curatenie .
In timpul facultatii o colega a fost depistata cu TBC si am mers toti sa facem testul mie iar mi-a aparut semnul inrosindu-se am urmat tratamentul 5-6 luni.
Acum sunt insarcinata in 8 luni..am inteles ca nu voi putea alapa copilul.Am vb cu medicul meu de familie dar mi se pare ca raspunsul a fost cam superficial...nu conteaza draga..a fost ceva de contact.In fine la cum m-a repezit nu am mai zis nimic.
Nu vreau sa imi  supun copilul vreunui risc ..as vrea sa il alaptez pt ca stiu ca este bine pt imunitatea sa..dar ce sa fac?
Va rog din suflet doamna doctor ajutati-ma cu un raspuns sad

#2 2009-03-04 09:41:02

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pot sa alaptez?

Am lasat link doctoressei. Iti va raspunde dansa cand va intra.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-03-04 21:32:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: pot sa alaptez?

Reea77 a scris:

Am si eu nevoie de un sfat.
Cand eram mai mica am fost diagnosticata cu TBC dar am urmat tratamentel medicul mi-a garantat ca nu voi avea probleme dar dupa numai cativa ani mi-a fost admintrat iar tratamentul in urma caruia imi aduc aminte ca mi-a fost spus ca este TBC cronic.
Nu stiu de unde a provenit acesta boala...poate de la scoala ca am avut  mai multi colegi,Fac parte dintr-o familie foarte curata mama era chiar obsedata  de curatenie .
In timpul facultatii o colega a fost depistata cu TBC si am mers toti sa facem testul mie iar mi-a aparut semnul inrosindu-se am urmat tratamentul 5-6 luni.
Acum sunt insarcinata in 8 luni..am inteles ca nu voi putea alapa copilul.Am vb cu medicul meu de familie dar mi se pare ca raspunsul a fost cam superficial...nu conteaza draga..a fost ceva de contact.In fine la cum m-a repezit nu am mai zis nimic.
Nu vreau sa imi  supun copilul vreunui risc ..as vrea sa il alaptez pt ca stiu ca este bine pt imunitatea sa..dar ce sa fac?
Va rog din suflet doamna doctor ajutati-ma cu un raspuns sad

Pentru siguranta ta intreaba si ginecologul si mai ales pe medicul neo-natolog din maternitate...lucrurile stind asa cum spui, nu e cazul sa alaptezi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.