|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei de la dieta?#1 2009-03-01 19:44:31
Intarzierea menstruatiei de la dieta?Buna tuturor. Am si eu o intrebare...in urma cu o luna si jumatate m-am apucat de o dieta, in urma careia am dat jos vreo 5 kg, si luna aceasta, nu mi-a mai venit menstruatia. Mentionez ca nu poate fi vorba de o sarcina,deci ma gandesc ca o cauza foarte probabila este aceasta schimbare de alimentatie. Credeti ca am dreptate?Va rog pe acelea dintre voi care ati mai patit asa ceva, sa-mi spuneti daca pana la urma si-a revenit...ca vad ca la mine deja sunt 2 saptamani de intarziere..si ma ingrijorez destul de tare.Multumesc Offline #2 2009-03-01 19:52:13
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?E posibil sa ai dreptate daca ai urmat o cura drastica. Eu am patit ceva asemanator si nu mi-a venit o luna. Offline #3 2009-03-01 19:54:38
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?ce dieta ai urmat de ai slabit 5 kg in 1 luna? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #4 2009-03-01 19:57:22
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?
Pfiu!Multumesc de raspunsul prompt. Si in urmatoarea luna ti-a venit la vechea data, nu?Ca asa ma gandesc si eu,ca acum am niste senzatii de parca e gata sa-mi explodeze cate ceva prin burta, adica exact senzatiile pe care le am cu vreo sapatamana inainte sa-mi vina de obicei. Sper sa fie totul in regula, ca am tot amanat sa ma duc la medic...voiam sa fac un ecograf, insa pana nu ajunge cutitul la os, nu ma duc. Multumesc inca o data!Toate bune Offline #5 2009-03-01 19:59:40
Am tinut dieta lui Catalin Crisan, doua saptamani am mancat numai lactate si preparate din carte de pui. Ideea e ca eu am dat f bine in prima saptamana si in a patra, in rest am cam stagnat...in principiu eu sunt mare mancatoare de dulciuri, si daca le scot pe astea din alimentatie, se poate numi ca tin dieta, ca se cunoaste Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-01 20:00:41
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?Well, inainte ciclul menstrual era neregulat, dar pana la urma menstruatia a venit. Incearca sa mananci echilibrat si sa faci mult sport, pentru ca daca te infometezi o sa apara efectul yo-yo: slabesti 5, pui 10 dupa. E bine totusi sa mergi si la ginecolog. Offline #7 2009-03-01 20:03:40
Da, pai chiar acu vreo luna am mers cu o alta problema,si de asta parca nu m-as duce asa de repede, din nou. Oricum, intentionez ca imi creez un stil mai sanatos de alimentatie, ca lupta asta cu kilogramele e infernala. Offline #8 2009-03-01 20:08:38
cam ce intelegi prin dulciuri? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #9 2009-03-01 21:45:03
Da, in principal ciocolata si produsele pe baza de ciocolata imi plac foarte mult. Prajituri mancam mai rar... insa sucurile, mai ales coca-cola erau o adevarata placere. Acum am redus drastic consumul acestor produse,ca nu pot sa spun ca nu mai gust din cand in cand. Offline #10 2009-03-01 23:23:40
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?ina, sarcina nu cred ca e , daca te protejezi. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #11 2009-03-03 21:40:29
Gata, s-a rezolvat. M-am speriat degeaba...eu sunt mai panicoasa cand vine vorba de chestia asta, mai ales ca mie imi cam vine mereu la timp, fara intarzieri mai mari de 2-3 zile. Ma bucur ca s-a rezolvat.Multumesc pentru raspunsuri tuturor Offline #12 2009-03-04 12:52:55
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?cu placere ina si ai grija cu dieta, sa nu te infometezi sa nu`ti slabesti organismul ca e jale Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2009-03-04 22:10:06
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?Buna, Offline #14 2009-03-04 22:40:03
Re: Intarzierea menstruatiei de la dieta?hexe, poate sa iti intarzie din cauza stresului, dietei..toate contribuie la schimbari hormonale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|