|
Nu esti logat.
Pastila Milligest omisa...CE FAC????..#1 2009-03-05 07:48:41
Pastila Milligest omisa...CE FAC????..Am uitat sa iau o pastila Milligest din prima faza(treime) a foliei, dar nu mai stiu care..:|stiu k le am numarat in seara in care trebuia sa incep a doua faza si mi am dat seama k luasem prea putine(deci trecusera 12 ore) si asa am realizat k am uitat una. Nu stiu acum ce sa fac.. pe prospect scrie sa nu se ia pastila omisa;dar asta inseamna k se sare pastila uitata, sau k nu trebuie luate amindoua odata si sa se continue pur si simplu k si knd nu as fi uitat o;adik sa le iau pe toate normal, inclusiv pastila uitata?? in cazul meu, nu stiu pe care a uitat-o , cu toate k am o ora fixa la care le iau(23) nu imi aduc aminte ptr k nu am realizat pur si simplu:|. Acum sint la ULTIMA PASTILA si va scriu ptr k nu stiu dak trebuie sa o mai iau sau nu, avind in vedere k e un trifazic, imi e teama de dereglari, de aceea va intreb...s VA MULTUMESC ANTICIPAT! Offline #2 2009-03-05 11:04:45
Re: Pastila Milligest omisa...CE FAC????..ia si ultima pastila de pe folie si fa apoi pauza normal Offline #3 2009-03-05 12:20:49
Re: Pastila Milligest omisa...CE FAC????..Multumesc mult Offline #4 2009-03-05 12:27:50
Re: Pastila Milligest omisa...CE FAC????..cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|