|
Nu esti logat.
Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?#1 2009-03-05 10:14:32
Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?Salut! Offline #2 2009-03-05 11:37:19
Re: Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?poate ca da, poate ca nu! e total aiurea ce ai facut, de ce le-ai luat asa? nu e algocalmin sa le iei cand iti aduci aminte si sa le opresti cand ai chef! pot produce dereglari hormonale!!! ori le iei, ori nu le iei.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-03-05 13:04:23
Re: Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?Nu aveam nevoie de cineva care sa dea un raspuns incert nici sa ma certe cineva. Offline #4 2009-03-05 13:06:46
Re: Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?Cert nu-ti poate spune nimeni, fiindca organismul uma nu e computer. Ai luat niste hormoni, ei au influentat echilibrul hormonal al organismului tau cumva. Eu nu m-as baza pe metoda calendarului luna asta, in concluzie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|