homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?

#1 2009-03-05 10:14:32

Mihaelusha
Membru
Inregistrat: 2009-03-05

Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?

Salut!
Eu am luat haotic 2-3 pilule anticonceptionale: una in a doua zi de menstra, a doua in a patra sau ceva de genu', iar a treia nu mai stiu cand, dupa care m-am oprit. Voiam sa stiu daca acest lucru ar afecta ziua ovulatiei (eu am un ciclu menstrual de 29 de zile, deci in a 15 zi de cand a inceput sangerarea ar trebui sa fie). Mentioneaza ca am avut spotting cam vreo 5 zile dupa menstruatie.
Ce stiti despre asta?

#2 2009-03-05 11:37:19

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Afecteaza pilula conceptionala luata aiurea ovulatia?

poate ca da, poate ca nu! e total aiurea ce ai facut, de ce le-ai luat asa? nu e algocalmin sa le iei cand iti aduci aminte si sa le opresti cand ai chef! pot produce dereglari hormonale!!! ori le iei, ori nu le iei....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-03-05 13:04:23

Mihaelusha
Membru
Inregistrat: 2009-03-05

Nu aveam nevoie de cineva care sa dea un raspuns incert nici sa ma certe cineva.
Alte pareri?

#4 2009-03-05 13:06:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Cert nu-ti poate spune nimeni, fiindca organismul uma nu e computer. Ai luat niste hormoni, ei au influentat echilibrul hormonal al organismului tau cumva. Eu nu m-as baza pe metoda calendarului luna asta, in concluzie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.