|
Nu esti logat.
Meu si ajutor URGENT#1 2009-03-03 22:13:22
meu si ajutor URGENTiau cam de o saptamana antibioticul Klabax 500(la 12 ore)..si mai am de luat pana joi...Iau si anticonceptionale YASMIN. Problema este ca astazi am facut sex neprotejat cu iubitul meu si imi este teama sa nu fi ramas insarcinata. Va rog vreau un raspuns concret...raman sau nu? Klabaxul este atat dew puternic sa scada efectul Yasminului????????????????? va rog urgentttttttttt Offline #2 2009-03-03 22:16:10
Re: meu si ajutor URGENTantibioticele scad efectul contraceptiv al piluleor. deci este un risc sa ramai. trebuia folosit prezervativul pe toata durata tratamentului cu antibiotice si inca 7 zile dupa terminarea acestuia ca sa fii safe. asa, dupa cum spunea, exista un risc de sarcina V., soarele si luna Offline #3 2009-03-04 09:09:17
Re: meu si ajutor URGENTRisc de sarcina exista. Acum nu-ti ramane decat sa faci un test de sarcina la sapter zile de intarziere a menstrei daca ea nu apare in pauza de sapte zile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-03-05 13:15:17
Re: meu si ajutor URGENTam citit pe prospect si am si intrebat...yasmin nu interactioneaza cu claritromicina..deci Klabaxul nu interactioneaza cu YAsmin.. asa ca..yupii:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|