homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-02-02 20:00:53

clauditza26ade
New member
Inregistrat: 2009-02-02

buna

am o intrebare...pot incepe sa iau pastila a 9a?ciclu l am avut in urma cu 8 zile.si as dori sa incep de zi,pot lua a 8-9 a pastila fara sa am probleme?eu am citit ca pot dar este adevarat?!!!

#2 2009-02-02 20:12:57

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: buna

cum adica sa incepi sa iei pastila a 9-a? pana acum nu ai luat? cine ti-a recomandat pastilele? nu ti-a explicat si cum sa le iei?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-02-02 21:59:50

clauditza26ade
New member

le am luat dupa capul meu.nu am avut timp sa consult undr ginrcolog.am mai luat ri gevidon si mi a fost bine.am luat decizia sa continu.abia azi mi le am cumparat si am inceput sa iau pastila din ziua 8a.mi se poate intampla ceva?sa incep de la pria?ultima zi de ciclu a fost pe 25 inuar.multumesc

#4 2009-02-02 23:02:18

lucia05
Insomniac member

trebuia sa incepi din prima zi de ciclu....trebuie sa te protejezi suplimentar. si este indicat ca pastilele sa iti fie recomandate de un medic altfel poti avea probleme serioase in timp!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2009-02-03 08:48:39

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

clauditza26ade a scris:

le am luat dupa capul meu.nu am avut timp sa consult undr ginrcolog.am mai luat ri gevidon si mi a fost bine.am luat decizia sa continu.abia azi mi le am cumparat si am inceput sa iau pastila din ziua 8a.mi se poate intampla ceva?sa incep de la pria?ultima zi de ciclu a fost pe 25 inuar.multumesc

Trebuia sa mergi la medic sa iti prescrie anticonceptionale. Chiar daca ai mai luat rigevidon si ti-a fost bine cu ele, acum se poate ca organismul tau sa fi suferit modificari si acum sa ai probleme.

Acum daca tot ai inceput sa le iei, sa speram ca nu vor aparea probleme. Dar fii atenta sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect sapte pastilute.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2009-02-03 09:01:32

clauditza26ade
New member

multumesc mult pt sfaturile voastre.nu lurez de 4 luni si nu imi permit sa merg la dr ginecolog,nu credeam ca voi ajunge in viata asta sa nu imi permit ceva.am luat acele pastile deoarece nu mai vreau un copil(deocamdata)deoarece nu am o casa.abia m am impacat cu sotul si mi as dori ca deocamdata sa luptam pt fetitza care o avem sa ii oferim un acoperis deasupra capului.nu vreau sa ma condamnati pt ca...chiar nu imi permit vizita un dr ginecolog si nici asigurare medicala nu am.va astept cu alte sfaturi.
ieri seara am luat 8 pastile.azi o iau pe cea de 9.sper sa fie bine

#7 2009-02-03 09:34:39

lucia05
Insomniac member

clauditza ... nu inteleg clar....spui ca ieri seara ai luat 8 pastile, 8 pastile deodata?

#8 2009-02-03 11:12:14

clauditza26ade
New member

nu...pastila a 8a, am luat o.este scris ca daca uiti sa iei cateva pastile pot lua de unde mi am adus aminte.

#9 2009-02-03 14:37:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu conteaza de unde ai inceput folia. Rigevidonul sunt monofazice (au aceeasi concentratie de hormoni). Tot ce trebuie sa faci este sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect sapte pastilute. Apoi ... nu mai sunt probleme. Ca sa fii protejata si in pauza trebuie sa iei toate cele 21 de pastilute de pe folie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#10 2009-03-05 14:43:43

clauditza26ade
New member

am luat pastilutele,m am protejat si suplimentar.acum sunt la a 2 a folie iar totul pare sa fie bine.va multumesc de sfaturi.luasem pastilele desi aveam o teama.pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.