|
Nu esti logat.
Nelamurire. Va rog sa im iraspundeti-2#20 2007-04-25 22:43:58
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundeti
pai foite...foite anticonceptionale pe baza de hormoni, unii le numesc folii, altii le numesc in alt fel. am vazut pe net ca au mai mult sau cel putin 3 nume. Ultima oara a fost editat de funny (2007-04-25 22:46:57) Offline #21 2007-04-25 22:55:00
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetidar de plasturii anticonceptionali ce spunetzi? ideea e ca eu am o problema mare cu prezervativele. poate unii/unele dintre voi au o vaga idee, iar daca nu, e bine . dar vreau sa merg intr-o excursie si na, ca orice om, vreau sa fac dragoste cu ea. si cum acolo vom sta in cort, nu putem folosi foitele pentru ca ...se scurge..e lipicios..nu prea ai unde sa te speli. cum chestia cu pastilele a cazut pentru ca perioada i-a trecut, incercam sa gasim o posibilitate(pana ii vine iar perioada si o sa inceapa cu pastilele), o scapare daca pot sa-i spun asa. deci, daca lipeste un plasture pe o parte a corpului, o saptamana sau doua si apoi il da jos si incepe sa ia pastile este vreo problema? sau plasturele asta trebuie folosit pe termen indelungat ca sa aiba efect. nu as vrea sa fie o problema, adica sa il lipeasca, ne facem de cap il dezlipeste si apoi pfff... belea. si din toata povestirea asta apare intrebarea: daca lipeste plasturele si il da jos in scurt timp se poate sa nu-si faca efectul? Offline #22 2007-04-25 23:33:42
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetidaca nu folositi prezervativ oricum se "va scurge" si "va fi lipicios"...despre plasturi nu stim ce sa ti spunem deoarece nu cred ca cineva de aici a folosit...sunt destul de noi pe piata...daca stie cineva iti va raspunde...daca nu eu zic sa ramaneti la prez...ce e sigur e sigur... happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-04-26 13:02:52
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetiai gasit tu plasturi contraceptive, funny, in orasul tau unde nu e cabinet de planning???? care e anume orasul? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-04-26 21:43:02
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetipai orasul e barlad, dar nu, nu am fost sa intreb de plasturi. era doar o idee de care ma prinsesem. si de ce crezi ca nu ar fi? trebuie neaparat sa fie cabinet de planning ca sa gasesc in farmacii plasturi? Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-26 21:51:21
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetimi se pare ca nici ei (ca si anticonceptionalele de altfel) nu se dau fara reteta... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-04-27 16:37:30
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetimi se pare ca nu se gasesc in tara noastra...dar poate ma insel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-04-28 15:42:15
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetise gasesc. am auzit persoane care folosesc. dar nu stiu daca se gasesc la mine in oras Offline #28 2007-04-28 15:51:21
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetioricum tre sa mergi la medic pt ele... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-05-13 17:31:03
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetibun. am revenit cu intrebari noi. eu n`am inteles nimic din ce scrie in prospectul ala e la pastile. am luat triregol. dar ori sunt si eu si prietena mea tampi, ori nu scrie acolo prea multe. cum naiba se iau pastielel astea? pe prospect scrie asa: "Trebuie sa luati zilnic un drajeu, daca se poate la aceiasi ora incepand cu prima zi a ciclului menstrual, timp de 21 de zile. aceasta perioada trebuie urmata de un interval de 7 zile pauza de administrare in care apare sangerarea de tip mensrual determinata de incetarea administrarii pilulelor. inceperea si ordinea adecvata a luarii drajeurilor sunt indicate si numerotate prin sagetile de pe blister. urmatoarele 21 de drajeuri trebuie luate incepand cu a 7-a zi a intervalului in care nu se iau drajeuri. astfel ciclurile ulterioare incep mereu in aceiasi zi a saptamanii" Ultima oara a fost editat de funny (2007-05-13 17:32:07) Offline #30 2007-05-13 17:45:30
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundetidar prietenei tale nu i a explicat medicul cum se iau...le incepe din prima zi de mentruatie...triregol sunt trifazice deci trebuiesc luate in oridinea data de ei...dupa ce termina folia face o pauza de 7 zile in care i vine mentra (dar in care este protejata in continuare) si dupa aceea in a 8 zi de la terminarea foliei anterioare incepe una noua...de spre ex daca termina miercuri folia...joi e prima zi de pauza...iar urmatoarea folie va fi inceputa joia din saptamana urmatoare...daca anticonceptionalele nu i au fost recomandate de medic eu o sfatuiesc sa nu le ia si sa mearga la unul...iar daca i au fost date de medic dar fara explicatii sa si schimbe medicul... happy with him...inlove with him... Offline #31 2007-05-13 18:17:49
Re: Nelamurire. Va rog sa im iraspundeti
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|