homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stimulare ovariana cu menogon si pregnyl

#1 2008-03-12 17:46:23

giulia_26
New member
Inregistrat: 2008-01-17

stimulare ovariana cu menogon si pregnyl

in urma unor analize hormonale mi-a iesit progesteronul f mic (0.6 in ziua 21 a ciclului,valori normale 3,28-38,63) iar medicul ginecolog a fost socat si mi-a dat sa fac stimulare ovariana cu menogon si pregnyl ca sa declanseze ovulatia. mentionez ca am luat anticonceptionale 5 ani si le-am intrerupt in august anul trecut, iar alte analize hormonale pe care le-am facut au iesit in valori normale (prolactina, testosteron, oh 17 progesteron, si cele pentru tiroida). un alt medic la care am fost intamplator, mi-a facut o ecografie intravaginala si mi-a zis ca am ovare micropolichistice si ca sunt 8 foliculi pe ovar. medicul care mi-a dat sa fac stimulare nu m-a consultat inainte, ma stie, si la ultimul control + eco facut de el in noiembrie a zis ca totul e in regula. intrebarea mea este daca e nevoie sau nu sa fac stimularea cu menogon sau ar fi suficient pregnylul care am inteles ca are rolul de a ajuta foliculii sa se desprinda? sunt tare confuza si speriata, in plus menogonul e f greu de gasit si cam scump, alternativa menopur costa 800 RON, dar pana la urma nu pretul conteaza, chiar vreau sa fie totul ok caci imi doresc un bebe. medicii nu prea iti explica multe si nu stau de vorba cu tine de aceea va rog sa-mi spuneti si voi ce credeti. multumesc de raspuns.

#2 2008-03-12 20:18:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: stimulare ovariana cu menogon si pregnyl

eu sincer cred ca stimularea cu pregnyl e suficienta...insa nu stim exact ce probleme ai tu...esti sigura ca e nevoie de stimulare? asteapta raspunsul doctoressei sa vedem ce zice si ea.

#3 2008-03-13 11:05:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu zic sa faci stimularea asa cum ti-a fost recomandata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-03-05 09:50:33

andreianca71
New member
Inregistrat: 2009-02-17

salutare doctoresa,
sunt mai noua pe aici,.... dar sa trecem lasubiect.
de 1an jum. am fost diagnosticata cu o insuficienta ovariana prematura, care ma impiedica sa fac bebic. am luat fel de fel de tratamente (AC, naturiste, etc - logest cicloprogznova, tinctura de marar, tonic feminin, brănca ursului, si un ceai amestec - cretisoara, coada soricelului, radacina de lemn dulce si şofron), dar nimic.
De curand un Dr. de la Elias, mi-a recomadat sa fac o stimulare ovariana (cu Gonal şi Pregnyl).
aş dori si eu un sfat, sau o parere. multumesc. din suflet

CU    hjarta si hjarta si hjarta, CU  rugaciuneŞI CU DUMNEZEU ÎNAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA bebic

#5 2009-03-06 14:14:24

andreianca71
New member
Inregistrat: 2009-02-17

salutare doctoresa,
sunt mai noua pe aici,.... dar sa trecem lasubiect.
de 1an jum. am fost diagnosticata cu o insuficienta ovariana prematura, care ma impiedica sa fac . am luat fel de fel de tratamente (AC, naturiste, etc - logest cicloprogznova, tinctura de marar, tonic feminin, brănca ursului, si un ceai amestec - cretisoara, coada soricelului, radacina de lemn dulce si şofron), dar nimic.
De curand un Dr. de la Elias, mi-a recomadat sa fac o stimulare ovariana (cu Gonal şi Pregnyl).
aş dori si eu un sfat, sau o parere. multumesc. din suflet

--------------------------------------------------------------------------------
CU     si  si , CU  ŞI CU DUMNEZEU ?NAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA

CU    hjarta si hjarta si hjarta, CU  rugaciuneŞI CU DUMNEZEU ÎNAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA bebic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.