|
Nu esti logat.
Inseminare artificiala ACASA!!!#1 2009-03-05 18:04:53
inseminare artificiala ACASA!!!Eu cu sotul meu suntem disperati sa facem un copil, si dupa mai multe incercari am reusit sa raman insarcinata, dar sarcina a fost cu probleme si a sfarsit printr-un chiuretaj la 1 luna jumatate. Desi medicul mi-a recomandat repaus sexul cel putin 1 luna,si mi-a zis ca o alta sarcina sa o incerc dupa cel putin 6 luni.. eu cu sotul meu am incercat inseminare artificiala ACASA.. Offline #2 2009-03-05 18:59:29
Re: inseminare artificiala ACASA!!!andreea70, postinor 2 sau escapelle se ia la maxim 72 de ore pentru a preveni sarcina. Offline #3 2009-03-05 19:01:32
Re: inseminare artificiala ACASA!!!whaaaat is that???andreea sincer desprea asta nu am mai auzit inca...inseminare artificiala acasa?? nu stiu de unde ti-a venit ideea dar buna oricum nu e....daca vrei vino la topicul de aspirante si discutam problemele acolo poate iti vom fi de ajutor cu sfaturi si o vorba buna...dar in nici un caz nu mai fa prostioare din astea...(si este adevarat...nu faceti sex 40 de zile...iar dupa incearca sa te feresti de o posibila sarcina...daca nu vrei sa folosesti anticonceptionale,pt ca dupa ar trebui sa faci iarasi o pauza pt.a putea ramane gravida...,foloseste prezervativul) deci vino la topicul de aspirante unde vei gasi sigur o gramada de prietene Offline #4 2009-03-05 20:05:57
Re: inseminare artificiala ACASA!!!eu una nu pricep ce-ati vrut voi sa reusiti prin metoda asta... adica UNDE a ajuns sperma aia (si n-ar fi putut ajunge prin metode "naturale"?) ca eu chiar nu pricep... adica la medic inteleg, stiu sa injecteaza "direct la sursa", ca sa zic asa.... dar logica voastra n-am inteles-o.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-03-05 21:45:57
Re: inseminare artificiala ACASA!!!dr. ii recomandase repaus sexual 1 luna. deaceea nu s-au folosit "metode naturale". Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-06 16:06:09
Re: inseminare artificiala ACASA!!!stiu ca ce am facut a fost prostesc.. nu stiu ce a fost in capul noestru. As vrea sa imi spune-ti, daca stie cineva.. daca conditia spermei nu a fost in vreun fel alterata. V-am spus ca a stat 3 sapt in congelator.. si introdus dupa 8 ore de stat in caldura. Ultima oara a fost editat de andreea70 (2009-03-06 16:07:30) Offline #7 2009-03-06 16:15:03
Re: inseminare artificiala ACASA!!!andreea din cate povestesti tu aici imi imaginez cat de mult va doriti un bebelus. Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-03-06 16:26:22) Offline #8 2009-03-06 16:39:29
Re: inseminare artificiala ACASA!!!nici eu nu-ti mai zic ce prostie ai facut , sincer nu am mai auzit asa ceva ,intrebarea si nedumerirea mea e alta: 9 ani de copilarie .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|