|
Nu esti logat.
Sangerarea dupa postinor#1 2007-05-02 18:09:24
sangerarea dupa postinorsangerarea care apare la cateva zile dupa administrarea postinorului , accea va fi menstruatia mea sau aceasta sangerare nu are nicio legatura cu menstruatia mea si menstruatia mea va veni in mod normal la data prevazuta ...poate chiar mai devreme sau mai tarziu . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2007-05-02 19:13:45
Re: sangerarea dupa postinorla intrebarea ta nu stiu un raspuns sigur, asa ca mai bine ma abtin ca sa nu te incurc... dar sunt curioasa daca erai pe ac, d c a trebuit sa iei postinor?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-05-02 19:20:11
Re: sangerarea dupa postinorpink sangerarea care poate sa apara dupa postinor nu are nici o legatura cu menstruatia ta si nu indica nimic. Offline #4 2007-05-02 19:21:57
Re: sangerarea dupa postinor
asa stiam si eu, dar cum nu eram sigura... am zis sa ma abtin Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-05-02 19:39:12
Re: sangerarea dupa postinoreh ...asa credeam si eu dar o farmacista mi-a spus k asta e menstruatia mea de fapt . si asta imi pune probleme serioase pt k nu stiu cand sa reincep o noua folie . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-02 20:59:16
Re: sangerarea dupa postinormda... mai asteapta raspunsuri, poate e cineva care stie 100% care e de fapt menstruatia ca sa mergi la sigur Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-05-03 14:50:28
Re: sangerarea dupa postinornu mai raspunde nimeni ? haideti va rog mult ajtati-ma "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2007-05-12 18:42:06
Re: sangerarea dupa postinorsunt si yo q aceeasi problema.mi-a venit dupa ce am luat postinor si akum nu mai imi vine.nush knd sa ma astept sa vina. Offline #9 2007-05-12 18:43:12
Re: sangerarea dupa postinora trecut km mult timp de knd ma asteptam yo sa imi vina.am faqt si un test de sarcinacare era negativ.nush ce sa fac.sunt foarte stresata Offline #10 2007-05-12 18:44:23
Re: sangerarea dupa postinoresti sigura ca a fost menstra atunci? sau a fost doar sangerarea de dupa postinor? daca a fost doar sangerare atunci iti intarzie ori din cauza unei dereglari...ori a unei sarcini(mai putin probabil daca l ai luat corect)... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-05-14 18:09:27
Re: sangerarea dupa postinorsieuam luat prostinor si dupa 1 sapt mi a venit ciclu, iar dupa aceea mi -a venit normal la 28 de zile ca inainte sa iau prostinor, deci la mine sangerarea dupa prostinor a fost chiar menstruatia....sper ca va ajuta raspunsu meu.. dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|