homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerarea dupa postinor

#1 2007-05-02 18:09:24

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sangerarea dupa postinor

sangerarea care apare la cateva zile dupa administrarea postinorului , accea va fi menstruatia mea sau aceasta sangerare nu are nicio legatura cu menstruatia mea si menstruatia mea va veni in mod normal la data prevazuta ...poate chiar mai devreme sau mai tarziu .

haideti sa va spun si contextul problemei : mi-am intrerupt administrarea pastilutzelor deoarece a trebuit sa iau postinor si vreau sa incep sa le iau din nou la urmatorul ciclu . dar eu nu stiu daca sa le incep sa le iau de la prima zi de sangerare de la  postinor sau imi astept ciclul meu normal ???
stiu k poate nu am facut bine k am intrerupt pastilele si am luat postinor dar era o nebunie curata sa iau atatia hormoni.
astept raspunsurile voastre

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2007-05-02 19:13:45

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: sangerarea dupa postinor

la intrebarea ta nu stiu un raspuns sigur, asa ca mai bine ma abtin ca sa nu te incurc... dar sunt curioasa big_smile daca erai pe ac, d c a trebuit sa iei postinor?...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-05-02 19:20:11

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

pink sangerarea care poate sa apara dupa postinor nu are nici o legatura cu menstruatia ta si nu indica nimic.

#4 2007-05-02 19:21:57

ivy
Hero member

Duke a scris:

pink sangerarea care poate sa apara dupa postinor nu are nici o legatura cu menstruatia ta si nu indica nimic.

asa stiam si eu, dar cum nu eram sigura... am zis sa ma abtin

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2007-05-02 19:39:12

pink_martini
Hero member
Site

eh ...asa credeam si eu dar o farmacista mi-a spus k asta e menstruatia mea de fapt . si asta imi pune probleme serioase pt k nu stiu cand sa reincep o noua folie .

ivy ... e o poveste complicata deoarece am ratat o pastila am am avut contact sexual dupa 12 ore  si a trebuit sa intrerup folia si sa iau postinor pt siguranta mea . si acuma astept o menstruatie care o fii ea sa-mi incep din nou o noua folie

Publicitate

loading...

#6 2007-05-02 20:59:16

ivy
Hero member

mda... mai asteapta raspunsuri, poate e cineva care stie 100% care e de fapt menstruatia smile ca sa mergi la sigur

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-05-03 14:50:28

pink_martini
Hero member
Site

nu mai raspunde nimeni ? sad haideti va rog mult ajtati-ma

#8 2007-05-12 18:42:06

bianca_unika
New member
Inregistrat: 2007-05-03

sunt si yo q aceeasi problema.mi-a venit dupa ce am luat postinor si akum nu mai imi vine.nush knd sa ma astept sa vina.

#9 2007-05-12 18:43:12

bianca_unika
New member
Inregistrat: 2007-05-03

a trecut km mult timp de knd ma asteptam yo sa imi vina.am faqt si un test de sarcinacare era negativ.nush ce sa fac.sunt foarte stresata

#10 2007-05-12 18:44:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

esti sigura ca a fost menstra atunci? sau a fost doar sangerarea de dupa postinor? daca a fost doar sangerare atunci iti intarzie ori din cauza unei dereglari...ori a unei sarcini(mai putin probabil daca l ai luat corect)...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-05-14 18:09:27

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

sieuam luat prostinor si dupa 1 sapt mi a venit ciclu, iar dupa aceea mi -a venit normal la 28 de zile ca inainte sa iau prostinor, deci la mine sangerarea dupa prostinor a fost chiar menstruatia....sper ca va ajuta raspunsu meu..

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.