|
Nu esti logat.
Logest & polygynax#1 2008-02-12 18:33:25
logest & polygynaxAm o problema si nefiind in tema (inca) cu detaliile metodelor contraceptive, mi-a scapat sa intreb doctorul ginecolog la ultima vizita tot ce trebuia. la testul de secretie facut recent, mi-a iesit ca am o inflamatie, motiv pentru care mi s-a recomandat sa iau Polygynax, cate 6 timp de 2 luni. Sunt, de asemenea, in prima luna de Logest. Acum, nu stiu cum sa le impac: ar trebui sa iau ovulele, care am vazut ca-s antibiotice si citisem ca Logestul nu se impaca cu antibioticele, in pauza de 7 zile de dupa ce-mi termin prima folie? M-am mai uitat pe forum si am inteles ca in timpul tratatmentului cu ovule nu e voie sa ai contact sexual (desi pe prospectul la Polygynax nu scrie asa ceva). Asa e? Si, daca le iau in pauza, cum va afecta asta continuarea tratamentului cu Logest: la folia viitoare va trebui sa folosesc prezervativ timp de 7 zile sau nu? Dupa terminarea primei runde de 6 ovule pot avea contact sexual sau e interzis pe toata durata celor 2 luni, intre cele 2 runde de ovule? Offline #2 2008-02-12 18:34:38
Re: logest & polygynaxovulele au efect local...deci n au treaba cu pilulele...si contact poti avea cu prezervativ daca nu scrie in prospect ca "ataca latexul" happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-12 18:45:05
Re: logest & polygynaxAtaca latexul. Deci inteleg ca ramane abstinenta in cele 6 zile de ovule si ca in rest totul e sub influenta Logestului si pot sta linistita Ultima oara a fost editat de baudolino (2008-02-12 18:53:05) Offline #4 2008-02-12 19:28:46
Re: logest & polygynaxVa rog, imi poate raspunde cineva la ultima intrebare, cea cu Neoxazolul? E cam urgent... Imi cer scuze ca postez 2 replici alaturate, dar trebuie sa aflu.... Offline #5 2008-02-12 19:39:35
Re: logest & polygynaxdc e o singura pastila nu ar fi probleme,de cat timp iei anticonceptionale? Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 21:34:49
Re: logest & polygynaxo singura pastila n are treaba...nu e nevoie sa te protejezi suplimentar daca nu mai iei si altele... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-02-13 08:46:47
Re: logest & polygynaxLogestul e primul fel de anticonceptional pe care il iau si acum se fac 7 zile. L-am luat din prima zi de menstruatie si doctorita mi-a zis ca daca il iau asa, isi face efectul de la prima pastila, iar daca l-as fi luat in afara menstruatiei, dupa 7 zile. Si incep sa ma gandesc ca menstruatia nu prea imi dureaza in general 7 zile, deci cred ca incep sa am acele sangerari (spotting, cred ca se cheama...) Offline #8 2008-02-13 09:42:34
Re: logest & polygynaxdin pacate de multe nu scrie...dar aici poti intreba linistita daca ai suspiciuni in legatura cu unele medicamente... happy with him...inlove with him... Offline #9 2009-03-07 06:58:08Re: logest & polygynaxam si eu o intrebare... tocmai mi s-a pozitivat testul de sarcina ; problema e ca iau ovule polygynax de 1 sapt; sa le intrerup? doc mi-a zis ca nu e problema kiar dak raman; dar eu "am vazut" pe google ca se iau aceste ovule de femeile insarcinate in peste 30 sapt; oare o sa afecteze ceva?... pana luni, cad o gasesc pe doc, poate imi raspundeti si mie multumesc mult! Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|