|
Nu esti logat.
Scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?#1 2008-07-25 15:51:56
scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?mentionez ca iau yasmin de aproape 8 luni, in care nu am avut probleme deloc, nici spotting...acum problema: dupa ce am facut dragoste cu prietenul meu am observat o sangerare, care apoi mi-a aparut pe slip: maronie, cu mici cheaguri,(firisoare subtiri).. deja au trecut 2 zile si persista..mentionez ca prietenul a purtat si prezervativ..(suntem de putin timp impreuna si el a insistat pana se lamureste cum e cu pastilutele.. ). nu am nici un fel de durere, presiune etc, dar nu stiu de unde este aceasta scurgere, dat fiind ca mi-a aparut cand inca mai aveam de luat 5 pastilute din folie. imediat am sunat, evident, sa-mi fac programare la ginecologul la care merg de aproape 2 ani doar ca..e in concediu si nu prea as vrea sa merg la altcineva.. o sugestie va rog?... si..sa iau in continuare pastilutele pana termin folia, apoi pauza..etc? poate fi o cauza faptul ca actul in sine a fost ceva mai dur, mai puternic...desi totusi nu m-a durut nimic..? Ultima oara a fost editat de scorpiutza (2008-07-25 15:54:38) Offline #2 2008-07-25 15:56:50
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?scorpiutza, ori e de la contactul mai dur, ori ai o mica rana pe col, ori e spotting Offline #3 2008-07-25 15:58:36
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?ai luat ceva medicamente?ai vomitat la scurt timp dupa ce ai luat pilula sau ai avut mai multe scaune moi? happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-07-25 16:12:16
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?nu..nici vomitat nici scaune moi..nimic. dar daca stau bine sa ma gandesc, luna trecuta menstruatia a fost un pic diferita decat de obicei..a durat 2 zile si foarte putin.. Ultima oara a fost editat de scorpiutza (2008-07-25 16:18:01) Offline #5 2008-07-25 16:14:59
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?poate fi vb de o rana...dar atunci ar fi trebuit sa fie doar dupa contact sangerarea...nu si in urmatoarele zile...sau poate fi de lapilule...oricum nu intrerupe folia si cand vine medicul mergi la el... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-25 16:29:05
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?dar firisoarele acelea mici si foarte multe (cheaguri) nu dau de banuit nimic?.. ca si asta ma ingrijora destul de tare.. Offline #7 2008-07-25 16:46:08
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?din cauza lor cred ca e mai degraba de la pilule... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-07-31 17:29:53
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?buna fetelor,am o problema ,la cateva ore dupa contactul sexual ,mi-a aparut pe chilot o pata maronie,m-am speriat foarte tare ,mentionez ca am facut de doua ori testu papa si a iesit negativ,iar a.c nu iau ,va rog mult ajutati-ma ,imi este teama ,nu am avut nici un fel de durere. Offline #9 2009-03-07 10:48:28
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?buna! si eu la fel am o scurgere maroniu inchis. acum 2 luni am facut o intrerupere de sarcina. dupa 2 sapt am fost la medic si mi a iesit in urma analizelor si gardnerella. am tot luat tratament. apoi mi a curs putin sange dar nu dupa contactul sexual, ca o scurgere.am fost la medic si mi a zis k sunt foarte racita si e probabil k si de la gardnerella am secretii cu sange. acum urmmez un tratament pt inflamarea ovarelor, dar de 3 zile mi a aparut aceasta scurgere maronie. sunt foarte speriata. ma mai si dor ovarele cateodata. de ce credeti k am scurgerea acasta??? Offline #10 2009-03-07 16:48:24
Re: scurgere maronie, cu cheaguri dupa contact sexual?avand in vedere ca urmezi tratament pt inflamarea ovarelor si ai si dureri atunci inteleg ca ai anexita(raceala la ovare) si scurgerea maronie e de la ea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|