homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Boys and details...-2

#20 2009-03-01 12:31:26

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

Re: boys and details...

si eu am aceasi problema cu cosurile pe piept si pe spate...dar am gasit o metoda super buna si chiar am scapat de cele de pe piept o data dar apoi am neglijat putin si am papat si cva ciocolata cu cacao....si imediat am avut iar ...dar am folosit crema mibazon se cumpara de la farmacie veterinara si e super buna...acuma am folosit-o si pe spate si in 3-4 zile erau deja uscate cosurile...vi-o reomand cu placere...e foarte buna...

#21 2009-03-01 21:31:29

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

aveti dreptate...habar n-au:))

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#22 2009-03-01 22:40:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

blueeyes a scris:

Omul meu nu observa nici un detaliu decat daca se manifesta printr-un bikini negru si lipsa de sutien lol In rest e bata tongue

lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#23 2009-03-01 23:34:44

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si al meu ma ??spioneaza?lol)dar:-j cine il mai baga in seama
...prostii...cel mai nou e ca mam ingrasat si nui plac grasele...dar:-j se obisnuieste el cu ideea....pana slabesc eu inapoi:-j

#24 2009-03-02 00:55:51

Enervant
New member
Inregistrat: 2009-03-02

ioana_marinescu a scris:

ma gandeam...baietii observa toate detaliile aste acar ene streseaza pe noi asa de mult? adica exemplul meu...am destul de multe cosuri pe spate care trec doar atunci cand nu mai am nicio problema(psihologic) ceea ce e cam dificil...si ma feresc de toata lumea am facut un complex din asta... daca sunt baieti pe aici care sa imi spuna... daca iubita voastra ar avea asa ceva vi s-ar parea dezgustator/deranjant/respingator? nu stiu cum sa scap de asta:(

mi-am facut cont sa spun ca poate sa arate ca si chewbacca ca nu observ ... deh, dragostea poate fi atat de chioara.

A, si ar trebui sa precizez totusi ca nu stiu ce e aia iubita si ca in realitate obisnuiesc sa comentez si eu rautacios cu privire la aspectul celor care se straduie prea mult, sau pentru ca nu sunt in stare de mai mult big_smile, si ca am gasit link-ul pe un forum majoritar de misogini care n-au vazut femei dezbracate decat la nastere si mai tarziu in filme pe net sau in poze smile

Ultima oara a fost editat de Enervant (2009-03-02 00:56:18)

Publicitate

loading...

#25 2009-03-06 12:39:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Depinde, de tip si uneori de moment...

La inceput, cred ca suntem cu totii mai atenti la detalii. Pana la urma, in prima etapa a unei relatii, ne ghidam destul de mult dupa fizic, sa recunoastem.
Am un ex care a zis ca apreciaza la mine ca am unghiile facute tot timpul, si ca merg tot timpul dreapta si mai nush eu ce mi-a zis lol M-a amuzat, fiindca nu mi-am dat seama ca remarca chestiile astea... De atunci, cand ma vad cu el imi fac unghiile tot timpul rotfl Sa-mi pastrez imaginea.

Intr-un fel, aici iar ne zbatem intre extreme... Daca nu observa detaliile inseamna ca nu observa si alea de bine... pe care vrem sa le aprecieze, dak observa, dupa aia le vede si pe alea rele...

cred ca pana la urma tre sa invatam sa apreciem lucrurile frumoase, si sa nu facem din tantar armasar. Adik, spre ex, sunt lucruri care nu tin igiena personala neaparat, cum sunt cosurile. Dak ele vor sa iasa, asta e, n0ai ce sa la faci, orice smarzcaz ti-ai da pe fata, ele isi fac de cap... Acum, cu unghii, par, si restu... lol asta e in responsabilitatea noastra big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#26 2009-03-08 08:22:56

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Daca observa sau nu, depinde de felul in care e construit, asa cum mai spunea cineva inainte, sunt unele persoane care observa detaliile, altele care nu...
Dar si daca observa ce, el e perfect, nu are nici un defect lol
Fiecare om e in felul lui, cine ne iubeste ne iubeste cu tot cu defecte smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.