homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut

#1 2009-03-08 14:57:51

1pff1
New member
Inregistrat: 2009-03-08

Salut

hmm  Am si eu o pb  la care v-as ruga sa imi dati cat mai multe sfaturi:(   Am 18 ani  si acum cateva  zile  se presupune ca ar fi trebuit  sa imi incep viatza sexuala...... adik..... am fost acasa la fata    evident parintii ei erau acasa  iar noi am inceput sa ne sarutam... alea alea(preludiu) si evident  ala micu era treaz si la datorie dar fix cand sa il introduc pe ala mic pana m-am ridicat eu  ca stateam intins ala micu...... nu mai era treaz si la datorie disperat  pana la urma m-am chinuit  si  am reusit sa fac in asa fel ca al mic sa intre chiar  daca era pe jumatate  mort ............adik eu  am vaz ca nu ma descurc sa fac in asa fel sa intre ala mic si i-am zis fetei ia vezi tu  si  ma simt foarte frustrat  disperat  disperat  + de asta dupa ce incepuse sa mearga treaba cu chiu cu vai ne-a mai prins si mama ei:((( va rog mult sfaturi in legatura cu pb mea:(

#2 2009-03-08 15:11:39

1pff1
New member
Inregistrat: 2009-03-08

Re: Salut

imi pare rau daca nu am postat unde trb am sa postez si in alta parte

#3 2009-03-08 15:16:20

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

Re: Salut

problema ta...e ca ala micu n-a mai functionat? lol

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.