homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema postinor 2

#1 2009-03-08 13:26:51

danuzzaa
Membru
Inregistrat: 2009-03-08

problema postinor 2

am si eu o problema. am avut relatii sexuale cu prietenul meu si la sfarsitul actului sexual a alunecat prezervativul. el nu a ejaculat inauntru, desi afara din prezervativ. problema este ca in ianuarie s-a rupt prezervativul si am luat postinor si acum nu stiu ce sa fac, pentru ca am citit despre efectele nocive. menstruatia ar trebui, in mod normal sa vina pe data de 19,ciclul meu este de 31 de zile si ma gandesc si la perioada fertila. doar ca nu stiu cat se mai poate lua in consideratie pentru ca am luat zinnat, un antibiotic ce, am citit pe prospect, creste fertilitatea. sper sa fii fost destul de clara. va rog ajutati-ma.

#2 2009-03-08 13:38:21

danuzzaa
Membru

Re: problema postinor 2

s-a intamplat aseara, si nu am luat inca postinor

#3 2009-03-08 15:24:32

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

calculeaza-ti perioada fertila si vezi dak intr-adevar era in perioada cu risc...eu...stiam sa tb luat cat mai rar postinoru asta ...fiind foarte nociv pt organism..totusi...ai mai mare grija cu prezervativul...mai ales dak esti patita... neutral

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#4 2009-03-08 16:46:54

danuzzaa
Membru

Adi_na a scris:

calculeaza-ti perioada fertila si vezi dak intr-adevar era in perioada cu risc...eu...stiam sa tb luat cat mai rar postinoru asta ...fiind foarte nociv pt organism..totusi...ai mai mare grija cu prezervativul...mai ales dak esti patita... neutral

ieri era ultima zi a perioadei fertile. am luat pastila, chiar daca stiu ca nu-mi face bine. sper sa fie totul ok. mersi puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.