homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se propune pentru premii in Romania?

#1 2008-10-30 21:18:13

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Cum se propune pentru premii in Romania?

Am cautat si nu am gasit cum se fac propuneri de premire (nu stiu ce alt cuvint sa folosesc) pentru diverse contributii .
de exemplu am vazut "Femeia Anului" , dar nu am inteles cum se face caci cele de acolo sint numai oameni di tv  "Dana Deac, Amalia Enache, Andreea Marin Banica, Irina Pacurariu, Andreea Raicu si Cristina Topescu" .
exista ceva mai reprezentativ pentru societate?
cum isi alege societatea oamenii care au o contributie  la dezvoltarea ei ?
cineva care nu este din mojloacele de comunicatie in masa cum se zice (tv, radio, ziare)

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-10-30 21:20:08)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#2 2008-10-30 21:56:14

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Cum se propune pentru premii in Romania?

In primul rand, ca sa premiezi pe cineva trebuie sa stii ceva despre el. Asta e prima conditie .. si daca numai femeile din mass media sunt cunoscute, atunci se alege dintre acestea, nu?
Si nu cred ca ti-ai ales bine tzara in care sa aduci asa ceva in discutie lol La noi toate se fac prin relatii, pile si bani.... n-are rost.

#3 2008-10-30 22:02:41

still_dreaming
Full member

alexia a scris:

In primul rand, ca sa premiezi pe cineva trebuie sa stii ceva despre el. Asta e prima conditie .. si daca numai femeile din mass media sunt cunoscute, atunci se alege dintre acestea, nu?
Si nu cred ca ti-ai ales bine tzara in care sa aduci asa ceva in discutie lol La noi toate se fac prin relatii, pile si bani.... n-are rost.

etse imposibil ca "oamenii anului" sa fie alesi din cei care apar la tv sau radio, aceia sint "oamenii mass-media"

eu nu as putea sa le propun pe cele de mai sus la premire cu toate ca apar la tv zilnic ca nu le cunosc.

dar ma gindesc ca exista totusi persoane care ne influeteaza viata zilnic in bine si prin munca lor si nu sint cei care lucreaza in radio tv.
cum ii incurajeaza societatea?
nu am gasit nimic despre asta.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.

#4 2008-10-30 22:11:55

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

still.. pe bune.. daca toate ar merge struna in tara asta, iar asta ar fi singura hiba, serios ca ar fi ceva ciudat si grav... dar in situatia in care suntem, in stadiul deplorabil in care se afla societatea si moralitatea si politica si TOTUL ..

Bineinteles ca nu le incurajeaza societatea... societatea nu incurajeaza nimic bun.. sunt unele organizatii care incearca sa razbata printre uscaturi dar sunt prea mici, prea slabe intr-o mare mizerie..

#5 2009-03-08 18:31:48

still_dreaming
Full member

Există un model al femeii, ?n Rom?nia?
Modelul femeii din Rom?nia este tot cel pe care ?l lansează mass-media. Adică, ?n proporţie de 83 la sută, modele şi c?ntăreţe. Dacă asta este ceea ce educăm noi ca interesant şi important, şi anume ca o femeie să aibă succes, atunci asta o să avem. Acesta va fi nivelul de aspiraţie al fetelor.

Peste 90 la sută din patronii şi directorii media sunt bărbaţi, iar ei ?ncurajează politica acestui gen de apariţii a femeilor ?n spaţiul public. Este jenant şi pentru ei. Se poartă ca şi c?nd nu ar avea fiice, soţii sau mame, care sunt, de regulă, profesioniste sau studente, modele pe care ei nu le mediatizează.

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti … sivequot/#

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-03-08 18:32:06)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.