|
Nu esti logat.
Cum se propune pentru premii in Romania?#1 2008-10-30 21:18:13
Cum se propune pentru premii in Romania?Am cautat si nu am gasit cum se fac propuneri de premire (nu stiu ce alt cuvint sa folosesc) pentru diverse contributii . Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-10-30 21:20:08) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2008-10-30 21:56:14
Re: Cum se propune pentru premii in Romania?In primul rand, ca sa premiezi pe cineva trebuie sa stii ceva despre el. Asta e prima conditie .. si daca numai femeile din mass media sunt cunoscute, atunci se alege dintre acestea, nu? Offline #3 2008-10-30 22:02:41
Re: Cum se propune pentru premii in Romania?
etse imposibil ca "oamenii anului" sa fie alesi din cei care apar la tv sau radio, aceia sint "oamenii mass-media" To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #4 2008-10-30 22:11:55
Re: Cum se propune pentru premii in Romania?still.. pe bune.. daca toate ar merge struna in tara asta, iar asta ar fi singura hiba, serios ca ar fi ceva ciudat si grav... dar in situatia in care suntem, in stadiul deplorabil in care se afla societatea si moralitatea si politica si TOTUL .. Offline #5 2009-03-08 18:31:48
Re: Cum se propune pentru premii in Romania?Există un model al femeii, ?n Rom?nia? Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-03-08 18:32:06) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|