|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat as quick as possible!#1 2009-03-08 23:24:12
am nevoie de un sfat as quick as possible!Am reluat anticonceptionalele acum 5 luni, dupa o pauza de aproape 2 ani. Din pacate de cand le-am reluat am avut niste probleme de sanatate, si cum debutul lor aproape ca coincide cu momentul in care le-am reluat, ma tem ca ar putea avea vreun amestec. As vrea sa nu le mai iau pentru ca sunt in pauza de 7 zile, dar nu stiu exact cum sa procedez din cauza ca am incurcat 2 pastile luna trecuta si am avut sangerari. Acum sunt in ultimele zile de menstruatie. Daca nu le mai iau voi avea alte probleme si dereglari din cauza incurcaturii de luna trecuta? Am nevoie de un sfat destul de prompt daca se poate, deoarce de marti seara ar trebui sa le reiau si nu stiu exact ce sa fac. Multumesc frumos Offline #2 2009-03-08 23:27:23
Re: am nevoie de un sfat as quick as possible!poti sa le intrerupi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|