|
Nu esti logat.
ULTIMA PASTILA UITATA!!!!URGENT#1 2009-03-09 00:44:32
ULTIMA PASTILA UITATA!!!!URGENTAm nevoie de un raspuns urgent va rog! Sambata trebuie sa iau ultima pastila de Yasmine dar am luat o a doua zi dupa 16 ore. Intre timp am avut si un contact sexual neprotejat.Pastila am luat o dupa ce mi am dat seama ca am uitat o. Iau Yasmine de 7 luni si este prima data cand uit sa iau o pastila. Avand in vedere ca e ultima, ce trebuie sa fac mai departe?Exista vreun risc sa raman gravida???Am nevoie de un rasp URGENT VA ROG... Offline #2 2009-03-09 08:44:12
Re: ULTIMA PASTILA UITATA!!!!URGENTDaca ai avut contactul dupa ce ai uitat sa iei pastila risc de sarcina exista. Acum te protejezi suplimentar in pauza si in primele sapte zile din urmatoarea folie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-03-09 15:24:34
Re: ULTIMA PASTILA UITATA!!!!URGENTPoate sa mi dea careva numarul la care o pot gasi p doamna doctor??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|