homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie abundenta

#1 2008-11-13 22:11:25

anduta
New member
Inregistrat: 2006-06-21

menstruatie abundenta

buna seara,
am luat 2 ani YASMIN,de vre-o 3 luni am decis sa nu le mai iau ptr ca vreau sa raman insarcinata.problema e ca am foarte mult ciclu,nu ca m-as fi asteptat sa fie la fel ca in perioada cand luam anticonceptionale,cand aveam foarte putin, dar macar ca inainte.
acum am foarte,foarte mult,dureaza 5 zile si cantitativ este infiorator de mult.
nu stiu ce sa fac  si daca asta constituie o problema reala sau,,,asa e normal,nu am nici un fel de dureri,am luat o luna fier si vitaminaE si degeaba.
ma puteti ajuta cu un sfat?multumesc frumos

#2 2008-11-13 22:15:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: menstruatie abundenta

pai cand iei ac, se reduce cantitativ menstruatie, dar daca le`ai oprit, e normal sa fie mai mult.
sa nu te astepti sa curga la fel de putin si sa te tina la fel de putin ca atunci cand luai ac.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-14 09:34:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Anduta este posibil ca dupa 2 ani de anticonceptionale sa suferi ceva dereglari acum. Eu sunt de parere sa mai astepti o menstra, doua ca sa vezi daca isi revine la cantitatea pe care o aveai inainte de anticonceptionale. Daca nu, mergi si consulta un medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-11-14 11:29:27

anduta
New member
Inregistrat: 2006-06-21

multumes ptr sfaturi
cu siguranta asa am sa fac,mai astept o luna doua si daca e tot la fel ma duc la medic

#5 2008-11-14 11:38:23

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-11-14 19:39:47

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Asa mi s-a intamplat si mie dupa un an si un pic de ac...si menstruatia a ramas la fel de abundenta ca  atunci imediat dupa oprirea ac....si continua si azi dupa aproape 6 ani!Inainte de a lua ac,era sa zicem cam jumatate luxul menstrual!
Poate ai mai mult noroc decat mine sa revina la normal...

#7 2009-03-10 13:45:44

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

plsss, help! sad
curge ft mult, in siroaie. nu mereu, la intervale de timp. si sunt si ft multe cheaguri mici. as putea sa iau ceva? ma doare si putin capul si ma simt usor slabita si ametita. ce poate fi?
mi-e si frica sa ma ridic de pe scaun, mai devreme m-am inundat toata sad

#8 2009-03-10 13:51:28

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

mie dupa o pierdere de sarcina mi s-a dereglat si menstruatia...imi era teama sa mai iau alte pastile,la cate am bagat in mine...si am gasit ceva ce ma multumeste cat de cat..ceaiul de coada calului si coada soricelului,bei trei cani pe zi si ai sa vezi ca fluxul menstruatiei se reduce...sunt hemostatice amandoua

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.