homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chelie...sfaturi pls

#1 2009-03-08 22:56:32

annemarie
New member
Inregistrat: 2007-02-26

Chelie...sfaturi pls

Buna seara tuturor

Poate nu am postat in categoria corecta, insa sper sa primesc raspunsuri la cererea mea.

De cand am fost mica am avut o problema in crestetul capului. Mama imi povestea ca a inceput cu o scoarta, si dupa ce a tratat cu petrol si cu tot felul de remedii babesti, scoarta s-a retras si a lasat loc la o mica chelie in varful capului. De atunci nu a mai crescut par in acel loc.

Pentru mine e destul de incomod, am fata ovala, si as putea sa port ce coafuri as vrea. Insa din cauza acestui defect nu pot, si umblu tot cu parul prins, si ma simt jenata cand se intampla sa se descopere chelia.

Ma uitam zilele trecute la teleshopping, asa din greseala, si prezentau un produs care ajuta la cresterea parului, chiar si la cei care au chelie (dupa o anumita varsta). Eram la un pas sa comand. Dar mi-am stapanit impulsul.

As vrea sa stiu, ce alternative am, medicamentoase sau naturiste, sa remediez acest defect, sau chiar sa il indepartez de tot?

Multumesc anticipat

"Find out who you are and then do it on purpose" big_smile

#2 2009-03-09 10:54:27

annemarie
New member

Re: Chelie...sfaturi pls

Someone...anyone? Some help :-S

#3 2009-03-09 11:39:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Annemarie la un dermatolog ai fost? El ce a spus?

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-03-09 11:40:43

annemarie
New member

Surprizator, dar nu. Si chiar nu stiu de ce.

#5 2009-03-10 19:31:08

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

solutia poate fi si un implant de par, oricum eu nu vad ce ar putea sa faca dermatologul daca acolo nu a mai crescut par de foarte mult timp

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.