homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gel vaginal Gleitgelen-2

#20 2008-03-05 11:43:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Gel vaginal Gleitgelen

hmmm e de preferat ca dupa contact sa te speli cu apa si degetelul astfel scoti sperma nu de alta dar modifica si ea flora vaginala si poti da faci candida,....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-03-05 12:22:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mi_ka a scris:

...chiar prea atent ....

uite ca aveti totusai o problema...e prea atent
solutia nu e ca el sa aplice tot ce stie el si a aflat si de la prieteni in speranta ca ceva va avea rezultat....solutia e sa discutati sa comunicati adica si sa va rezumati doar la acele parti ale preludiului care iti produc tie excitatia eficienta...restul sunt nu numai inutile ci si daunatoare(excitatia eventual obtinuta cu truda se consuma inutil si dispare cind ai mai mare nevoie de ea)....gelurile lubrifiante fac exact ce a zis eu_vreau....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2009-03-11 21:41:19

lorry023
Membru
Inregistrat: 2009-03-11

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca se poate folosi Gleitgelen in timpul sarcinii. gravida

Ultima oara a fost editat de lorry023 (2009-03-11 21:43:01)

#23 2009-03-11 23:14:47

crizz
Full member
Inregistrat: 2008-12-11

buna feteleor vreau sa completez cu un mic sfat in legatura cu saplatu, cu sapun ,fara sapun, si tot asa;))... dupa cum stiti secretia vagianla are un ph ridicat dar in "teritriul" lui nu dauneaza dar dk nu cumva folosesti sapun, sapun lichid, gel, gel pt igena intima,si tot asa (chiar dk scrie pe el ca are ph-ul echilibrat) atunci pot aparea probleme si sa apara un fefect ca atunci cand ti se crapa mana de la vant si poate fi foarte dureros si enpalcut intr-o zona asa de sensibila...deci aveti mare grija cu sapunurile si toti care se inrudesc cu ei cel mai bun e apa ,cel mai hidratant lichid, cu apa cald si cu mana smile

marry me bitch!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.