|
Nu esti logat.
Con vulex afecteaza antibebele?#1 2007-05-17 12:04:13
con vulex afecteaza antibebele?Medicamentul Convulex afecteaza efectul anticonceptionalelor? Offline #2 2007-05-17 12:43:40
Re: con vulex afecteaza antibebele?ce fel de medicament este??? daca este antibiotic trebuie protectie suplimentara pe durata tratamentului si 7 zile dupa...da-ne mai multe detalii "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-05-17 12:48:17
Re: con vulex afecteaza antibebele?e pt epilepsie...nu stiu daca interactioneaza sau nu in schimb stiu ca da efecte secundare - gen varsaturi - care daca sunt prezente la tine ar putea scadea efectul. ar mai fi si niste efecte la nivel hepatic care nu stiu ce rasunet au asupra AC...dc nu il intrebi pe medicul care ti le-a recomandat? mami de minuni Offline #4 2007-05-17 15:17:55
Re: con vulex afecteaza antibebele?antiepilepticele scad de obicei efectul contraceptivelor orale.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|