homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum facem sa fim mai putin sensibile?-2

#20 2009-03-12 11:48:51

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: cum facem sa fim mai putin sensibile?

nicolle_rox a scris:

cum sa fii mai putin sensibila? peste noapte nu se poate...doar sa treci prin multe experiente care sa te caleasca, sa iti propui tu sa nu te mai lasi afectata... oricum, daca esti foarte sensibil, iti poti schimba doar modul de a reactiona la astfel de situatii...undeva, in adancul sufletului, tot o sa te afecteze.

corect

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#21 2009-03-12 11:50:36

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

nicolle_rox a scris:

cum sa fii mai putin sensibila? peste noapte nu se poate...doar sa treci prin multe experiente care sa te caleasca, sa iti propui tu sa nu te mai lasi afectata... oricum, daca esti foarte sensibil, iti poti schimba doar modul de a reactiona la astfel de situatii...undeva, in adancul sufletului, tot o sa te afecteze.

E greşit spus mai sensibilă. Corect ar fi, mai nepăsătoare. Atunci e clar că vei fi mai insensibilă la anumite chestii presante din cuplu.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#22 2009-03-12 12:33:08

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mai nepasatoare atunci...sensibil sa zicem ca e ceva ce tine de tine si nu poti schimba...iar nepasarea se poate invata. smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#23 2009-03-12 12:36:15

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Vine ea după multe şuturi primite ?n fund.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#24 2009-03-12 12:37:55

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Pai asta ziceam si eu, cu experientele wink. Eu n-am ajuns chiar pana acolo, dar sunt pe drumul cel bun big_smile.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#25 2009-03-12 18:46:34

skumpi
Vizitator

atata timp cat nu avem asteptari...nu o sa avem parte nici d dezamagiri...asta`i clar
nu trb sa ne asteptam ca toata lumea sa ne placa, sau sa ne vorbeasca frumos, sau sa ne ajute etc etc`
nu astepti ca iubitul tau sa`ti aduca flori de 8 martie... el nu`ti aduce lol tu nu suferi... e simplu tongue

#26 2009-03-12 19:03:28

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Fii mai nesimtita in privinta gazdei. Nu inteleg d c ar trebui sa-ti pese cat de putin ce spune. Pui un zambet nevinovat, vb frumos, dar tot ce auzi de la ea intra pe o ureche si iese pe celalalta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.