homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubite maro in zona genitala!

#1 2009-03-13 13:06:45

simo r
Membru
De la: Sibiu
Inregistrat: 2009-03-13

Bubite maro in zona genitala!

Vreau sa aflu si eu, daca ati mai intalnist asa ceva, si care ar putea fi cauza. Bubite in zona genitala, ca niste alunite, si pe o parte si pe alta. Am cautat pe internet, si am vazut ca ar putea fi HPV. La HPV am vazut ca sunt bubite rorii..si mai multe. Stie cineva ceva?

Opriti planeta!! Vreau sa cobor..!! E prea multa prostie!!.. bang

#2 2009-03-13 13:28:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Bubite maro in zona genitala!

as zice sa faci o vizita la medicul ginecolog ca sa vezi care e treaba.
nu ai cumva pori infundati de par de la epilat?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2009-03-13 14:09:18

simo r
Membru

nu sunt, ca sunt ca niste alunite. O colega are, care nu prea vrea la medic. Am reusit totusi sa fac o programare, si o sa merg cu ea de manuta. Ii este foarte frica de ce poate sa aiba. O prietena cu care am povestit mi-a recomandat forumul, a spus ca poate primesc ceva raspunsuri, pana ajungem noi la medic.

#4 2009-03-13 16:01:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poate fi vb de veruci plane...provocate tot de o tulpina a virusului hpv...daca la ginecolog si a facut programare spune i sa o anuleze si sa si faca la un dermatolog...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-03-13 16:05:09

simo r
Membru

totusi, e bine si la un ginecolog, avand in vedere ca nu a fost pana acum (24). Am inteles ca daca e HPV, la testul papanicolau o sa se vada ca e ceva, ca nu o sa iasa bine.
Doamne ajuta sa nu fie HPV, am citit niste chestii nasolae despre acest virus.

Publicitate

loading...

#6 2009-03-13 16:09:32

crys_ty_na
Platinum member

draga mea...bineinteles ca trebuie sa mearga si la ginecolog daca nu a fost pana acum dar pt ce are ea trebuie la dermatolog mers...alte tulpini ale virusului hpv determina modificari la nivelul colului (se poate bineinteles sa aiba si de acelea)...si negii care apar pe mana sunt dati de o tulpina a virusului hpv si oamenii traiesc bine mersi cu ea...asa ca eu raman la parerea mea: pt ce are la dermatolog si apoi bineinteles si la ginecolog caci e cazul...dar voi faceti cum vreti...

#7 2009-03-13 16:13:52

simo r
Membru

da, mersi. O sa ii spun sa merga si la dermatolog. Mai exact, cred ca o sa fac tot eu programare si o sa o duc de manuta. Da..stii cum e, e super speriata, a vazut o gramada de chestii, si fiind in zona genitala, a zis ca cel mai bine este de mers la ginecolog.Si aici a fost lupta mare, pana s-a lasat convinsa. Sincer, pana nu ai zis de deramtolog..nu prea ne-am gandit, nici eu nici ea.

#8 2009-03-13 16:17:53

crys_ty_na
Platinum member

cand vine vb de condiloame, negi sau alte cele la nivelul pielii (chiar daca e in zona genitala) e bine si un diagnostic dat de dermatolog caci am vazut multe diagnosticari gresite din partea ginecologilor...in principiu nu aredc sa se ingrijoreze...tulpinile HPV care provoaca condiloame sau alte manifestari la nivelul pielii nu sunt cu risc oncogen crescut...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.