homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri in timpul actului sexual-2

#20 2007-03-24 22:45:37

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Dureri in timpul actului sexual

Uf...m-ai pus pe ganduri...mai ales ca folosesc tampoane interne sad E posibil chiar sa nu fi observat o rana pe col? Pentru ca mi-a si zis ca totul e foarte bine...si nu am nici o problema. Acum nu stiu cat de buna a fost doctorita, ca nu am fost prea multumita de ea (in sensul ca mi-a dat antibebele cam dupa ureche).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#21 2007-03-25 11:48:18

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

andreea, si eu am problema asta. nu esti singura. daca ii mai temperezi elanul, e ok; nu mai doare.

Nobody home

#22 2007-03-25 17:01:35

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

okey. mercic. :-*

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2007-04-12 01:06:27

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

in ceea ce priveste ecografia,pe mine m-a trimis medicul de familie si am platit doar 200 de mii...si in alta parte oricum e pana la 400 eu asa stiam...si pe mine ma doare pe la spate,sau daca ridic picioarele prea mult in pozitia misionarului,deci e de la penetrarea prea adanca,ca la doctor am fost si nu am nimic

Ultima oara a fost editat de biancus_intelectus (2007-04-12 01:06:56)

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#24 2007-05-18 10:49:55

Adinutza88
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-26

doctoressa help!
prima oara cand am incercat sa fac ceva cu prietenul meu m-a durut si nu am dus pana la capat, a doua oara la  fel, dar aseara a fost deja a patra oara si pe mine tot m-a durut...........nush din ce cauza........lubrifiata am fost destul, el a avut grija............. acum un an la un eco mi-a iesit ca am un ovar mai mare decat celalalt sa fie asta cauza?
nush ce sa mai fac........... nu vreau sa se simta prietenul meu prost sau ceva de genu......... dar el chiar nu a avut nicio vina

Publicitate

loading...

#25 2007-05-18 11:20:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Adinutza, iti vine sa crezi sa nu, e cazul sa te gindesti la tine nu la faptul ca se simte el prost. Important nu e doar sa fii lubrifiata(asta se poate rezolva si artificial cu diferite lubrifiante din plic) ci excitata suficient pentru ca sa dispara inhibitia si sa fii relaxata si pentru ca peretii vaginali sa se destinda. In mod evident tu excitata nu ai fost....poate chiar incordata.....asa ca asta e cauza. Colaboreaza deci cu partenerul in sensul obtinerii excitatiei, lasa-l sa se simta prost ca nu moare din asta....pina nu se va rupe himenul(care inteleg ca nu s-a rupt) o sa te tot doara....cu atit mai tare cu cit vei fi mai crispata.....si ma tem ca vei fi din ce in ce mai crispata pe masura ce vor fi mai multe incercari nereusite....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2007-05-18 11:23:46

Adinutza88
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-26

himenul eu zic ca s-a rupt, pt ca si prima oara si a doua oara a cur sange a treia insa nu
de asta mi-e frica si mie cu atatea incercari nereusite sad

#27 2007-05-18 14:20:56

curly
New member
Inregistrat: 2007-02-21

adinutza88 ..eu am sangerat si prima si a doua si a treia oara..si a fost mai mult decat dureros..a fost chinuitor de-a dreptu cu toate ca eram excitata, asta pt ca sunt mai ingusta..ma bucur ca a trecut momentul ala, sincer..acum totul e bine..
relaxeaza-te si tu..
cu baby meu de acum ma mai doare la inceput cand intra in mine, asa putin..cu altii nu am patit-o, decat cu primul..asta pentru ca primul si cu baby o au mai mare si vaginul meu a simtit diferenta, asta ca sa nu spun ca marimea conteaza.. tongue ..glumesc, tehnica e cea mai importanta..
cat despre celalalt tip de durere care s-a mai discutat..pe la spate ma doare si pe mine, ma inteapa asa putin..e penetrarea prea profunda, parerea mea..oricum mai cunosc fete la care e la fel..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.