homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Curiozitate

#1 2007-05-18 14:04:10

lalalala
New member
Inregistrat: 2006-10-25

curiozitate

knd am fost la doctor ginocolog pt un consult si prescriere de antibebe, consultul a decurs in urm mod : m`am urcat pe masa aceea si am pus picioarele sus si doctorita a introdus un deget in vagin.... avea o manusa de unica folosinta pe kre o desfacuse in fata mea si apoi a aruncat`o... dar doar prin faptul k m`a pipait pe acolo si`a dat seama k uterul e normal, chisturi n`am. adik chestiile astea se constata aja usor ? uterul poate.. dar si chisturile se simt? mi s`a parut k a term aja foarte rpd si a putut sa spuna k sunt "normala"

#2 2007-05-18 14:10:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: curiozitate

daca femeia are experienta - da, isi poate da seama dupa un control de genul asta.

mami de minuni hjarta

#3 2007-05-18 15:24:52

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

nu stiu ce intelegi tu prin a nu fi "normala"...dupa parearea mea cam orice doctor care isi practica meseria de cativa ani se confrunta cam in fiecare zi cu aceleasi tipuri de teste,tratamente si multi pacienti ca si mine si ca si tine care ba sunt speriati la inceput si se impacienteaza din orice fleac ba nu sunt sigur de anumite lucruri care le sunt explicate..
daca nu esti 100 % sigura in urma consultutlui poti oricand sa mergi la un all control,nu?

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2007-05-18 15:32:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cand aveam candida si am mers la ginecolog...cum s a uitat la mine mi a zis ca e candidoza (lucru pe care ex de secretie la confirmat apoi)...si eu am fost umpic surprinsa dar e asa cum spuneti si voi fetelor...dupa atatia ani(medicii care i au) deja au vazut atatea...ca si pot da seama si doar uitandu se...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.