|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu...-2#20 2009-03-13 13:55:38
Re: vreau sa aflu...daca iau cezarette ma ingras? deja am greutate in plus ramasa dupa nastere si tinand cont ca am nascut prin cezariana acum nu pot face efort prea mult sau exercitii fizice si nici nu pot tine cura de slabire pt ca alaptez. din cite am citit pe prospect are ca efect secundar `masculinizarea fetilor feminini`ce inseamna asta? Offline #21 2009-03-13 14:05:46
Re: vreau sa aflu...Nu are nimic daca iei cezartte in timpul alaptarii. E singurul contraceptiv pe care il poti lua. Despre ingrasat ... depinde de organismul tau daca vei lua in greutate sau nu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #22 2009-03-14 12:09:46
Re: vreau sa aflu...buna am lasat si eu o intrebare cu ce inseamna masculinizarea fetusilor feminini,asta am citit pe prospectul de la cezarette. ma poate ajuta cinev plz? Offline #23 2009-03-14 13:25:22
Re: vreau sa aflu...asteapta ac va veni si un raspuns avizat Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|