homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune-158

#2984 2009-03-12 19:25:12

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: filme bune

senior skip day-comedie cu adolescenti

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2985 2009-03-12 19:45:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

He's not just into you-2009 un film bunut, pe care e bine s ail vedem fiecare dintre noi o data in viata smile

despre ce e?

eu aseara am vaz "unborn"... ce sa zic, nitel mai dezamagitor decat ma asteptam... adica faze cu monstrisori si cu aparitii strambacioase am mai vazut... ideea in sine poate e interesanta, dar nu mi-a prea placut dezvoltarea subiectului.

cineva zicea mai in urma ca "a invatat niste chestii despre gemeni".... si ma asteptam si eu la cine stie ce... dar eu una n-am vazut nimic "de invatat" smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2986 2009-03-13 09:25:52

emily02
Full member
Inregistrat: 2008-09-25

fight club:)

Staring at the sun, thinking it's the moon..

#2987 2009-03-13 11:19:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Katami, aceeasi impresie mi-a lasat si mie The Unborn. Si eu ma asteptam la mai mult de la el smile

He's not just into you e o comedie romantica, in care se face o paralela despre ce vrem noi femeile de la un barbat si vor ei de la o femeie. Sunt mai multe povesti, corelate, care analizeaza diferite situatii si arata de o parte si de alta, comportamentul masculin si cel feminin

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2988 2009-03-13 11:36:43

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Lelaina a scris:

Am fost la Watchmen... Super Hero movie...

Nu vi-l recomand rotfl Dureaza nu mai outin de 2 ore si 40 de minute, lucru pe care eu l-am aflat in scaunul de cinematograf...

Este un film cu super eroi atipic... cred ca asta este singurul plus pe care pot sa-l dau acestui film... Are un final... pozitiv, dar depinde din ce perspectiva il privesti... Pe langa faptul ca este al naibii de lung, este si foarte sangeros... si pe alocuri nu pare deloc veridica partea asta... Multa nuditate rotfl foarte funny de observat atmosfera din cinema...

Se vrea comic filmul... spre exemplu, o scena de sex se desfasoara pe melodia Hallelujah a lui Leonard Cohen.... Este demential, am ras pana la lacrimi smile

Una peste alta, filmul e de vazut numai dak aveti vreo fapta urata de ispasit in fata prietenului, sau daca sunteti chiar fanele genului

Am fost si noi la cinema la acest film si pot sa spun ca mi-a placut chiar foarte mult si nu am simtit deloc ca ar fi durat atat de mult... smile

Publicitate

loading...

#2989 2009-03-13 11:50:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

LadyPink a scris:

Eu am vazut azi "easy virtue" ... cu jessica biel, kristin scott thomas si colin firth ( hjarta hjarta hjarta ) ... dragut, mi-a placut, bine jucat

Foarte tare comedia... m-a surprins intr-un mod placuta... Are un umor fin si foarte sarcastic... si un final mai putin tipic pentru o comedie romantica

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2990 2009-03-13 20:51:41

pokemon
Diamond member

Changeling (2008) un film in aparenta despre o mama singura care isi creste fiul in Los Angelesul aniilor 1925-1935. Fiul dispare, iar ea lupta ca o leoaica sa il regaseasca
In esenta, ni se arata cum politia 'isi facea treaba', vedem ca ceea ce se intampla in anul 1928- faptul ca daca te impotriveai sistemului, erai internat, torturat, pana ajungeai fie sa recunosti ca 'politia isi facea treaba', fie sa ramai inchis intr-un ospiciu, vedem ca un singur om poate starni miscari in masa, poate duce la eliberarea altora aflati in aceeasi situatie ca si el.
Finalul nu e unul tipic americanesc, dar dupa parerea mea se putea si mai bine.
Dar asta e parerea unui saadic  diablo
Foarte bun filmul!

#2991 2009-03-14 03:31:05

skumpi
Vizitator

pokemon a scris:

Katami, aceeasi impresie mi-a lasat si mie The Unborn. Si eu ma asteptam la mai mult de la el smile

He's not just into you e o comedie romantica, in care se face o paralela despre ce vrem noi femeile de la un barbat si vor ei de la o femeie. Sunt mai multe povesti, corelate, care analizeaza diferite situatii si arata de o parte si de alta, comportamentul masculin si cel feminin

ai gasit calitate sau CAM ?
am vrut sa`l iau si eu azi dar n`am gasit decat cam...si nu`mi place asa sa ma uit  roll

#2992 2009-03-14 08:52:45

pokemon
Diamond member

Skumpi, asta era CAM.
Dar eu ţi-am mai zis că ?l văd pe net, nu ?l descarc!

#2993 2009-03-14 14:08:17

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

am vazut si eu aseara Unborn ... credeam ca va fi mai interesant de atata neutral

#2994 2009-03-14 14:18:24

pokemon
Diamond member

Se pare că toată lumea avea aşteptări mai mari de la filmul ăsta smile

#2995 2009-03-14 14:33:41

persifona
Vizitator

Inchidem

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.