homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alegere: Financiar bine versus Siguranta

#1 2009-03-13 20:47:49

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Alegere: Financiar bine versus Siguranta

Ei bine da, vine o vreme cand suntem la rascruce de drumuri si nu stim incotro sa o apucam. Daca o iei pe drumul A te vei bucura de o situatie financiara buna, vei avea mai multe oportunitati, oferte de serviciu, insa vei trai in nesiguranta si mereu cu frica in san din cauza violentei ce domina imprejurimile. Daca ramai pe drumul B vei avea probleme financiare, inca datorii, te vei descurca greu, oportunitati ici si colo din an in Pasti, insa vei fi in siguranta. Poti sa te plimbi chiar si singura in miezul noptii pe cand daca o vei apuca pe drumul A nu ai curajul nici metroul sa il iei.

Tu ce ai alege? O situatie financiara mai buna sau siguranta ta si a familiei tale?

De acord ca situatia nu este chiar atat de grava nici in primul caz, se poate intampla sa fii victima atacurilor violente, se poate sa nu. Insa exista acolo un risc de 60%. Cum ai proceda?

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2009-03-13 20:51:29

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Alegere: Financiar bine versus Siguranta

eu as alege drumul B.pentru mine familia e muuuult mai importanta decat banii

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2009-03-13 21:06:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu aleg B - daca am oportunitati, chiar daca sunt din ani in paste - am invatat sa profit de ele smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2009-03-13 21:09:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

si eu as alege B, asa in mare dar depinde ffff mult de circumstante..
zii`ne mai concret tongue

hjarta

#5 2009-03-13 21:53:13

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

La mine ar fi urm variante:

1. Aleg sa merg pe drumul A - daca am o situatie financiara buna, mai multe oportunitati as putea sa imi angajez un bodyguard sau ceva si nu ar trebui sa ma mai tem sa ies pe strada.

2. Aleg sa merg pe drumul B - voi fi in siguranta dar probabil voi fi nefericita din cauza lipsei oportunitatilor, a sansei de realiza ceva in viata.

Este greu de ales daca stai sa analizezi fiecare varianta in parte (A sau B). Chiar nu stiu ce as alege.  neutral

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#6 2009-03-13 22:29:21

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Tei de unde si pana unde ai pus optiunile astea 2 fatza in fatza ? tare ma mir ...

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#7 2009-03-13 22:32:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu as alege A. dac am situatie financiara imi permit masina sa nu merg cu metroul sau pe jos singurica si cum zicea si jessie la nevoie si bodyguard. dar e posibil sa am acele 40% sanse in care sa nu mi se intample nimic chiar daca merg singura pe strada smile
sau...e chiar asa mare distanta dintre locul ala rau famat si o zona mai linistita in care sa stai cu familia?

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-03-13 22:34:48)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2009-03-14 13:33:54

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sincer dk ai bani nu prea ti se poate intampla mare lucru... adica sa te atace cineva sau sa fii victima unui raufacator. Dk ai bani te muti intr-o zona linistita cu portar si sisteme de alarma , cum sunt in majoritatea cartierelor rezidentiale , ai masina , mergi cu portierele inchise, copii ii duci tu si ii iei de la scoala cu masina sau dk nu platesti scolii sa vina sa ti-i ia si sa ti-i aduca , plus k poti angaja bona.
Asa k aleg pentru bani adica planul A

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#9 2009-03-14 15:34:08

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Sincer... nu stiu daca as putea fi fericita in lipsuri, oricata familie as avea in jurul meu. Aleg A!

Goodnight moon

#10 2009-03-14 15:41:41

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Materialisto!

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#11 2009-03-14 16:03:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

da nu poti fi bogata si familista??? chicot  lol
e ciudat ca eu nu vreau nici A nici B...e greu...in B sunt deja,vreau A dar nu as fi fericita..... sad

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#12 2009-03-14 16:17:51

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Spuneti-mi na materialista tongue Din partea mea fie. Imi plac banii si lucrurile de calitate tongue Asa sunt si parintii si suntem fericiti. Am stabilit si cu al meu: dragostea nu ne tine de foame, ne trebe bani mereu ca sa ne simtim bine smile Imi trebe un el sa am cu cine ma bucura de lucrurile frumoase care o sa mi le permit in viata tongue Oricum sunt sigura ca o sa dormiti cu totii linistiti la noapte, in ciuda alegerii mele. Deci da, asta sunt! tongue

Goodnight moon

#13 2009-03-14 16:54:44

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Finesse a scris:

Spuneti-mi na materialista tongue Din partea mea fie. Imi plac banii si lucrurile de calitate tongue Asa sunt si parintii si suntem fericiti. Am stabilit si cu al meu: dragostea nu ne tine de foame, ne trebe bani mereu ca sa ne simtim bine smile Imi trebe un el sa am cu cine ma bucura de lucrurile frumoase care o sa mi le permit in viata tongue Oricum sunt sigura ca o sa dormiti cu totii linistiti la noapte, in ciuda alegerii mele. Deci da, asta sunt! tongue

Eu le prefer pe am?ndouă, din cauza oamenilor ca tine, din jurul meu. Trebuie să le dau tot ce-şi doresc, să-i satur, ca să poată fi mulţumiţi de viaţă. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#14 2009-03-14 18:51:50

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

banii nu aduc fericirea, dar o intretin.
puteti sa ma faceti materialisa dar vreu o viata buna  smile
si daca ma bani sa zicem k nu am masina mea da pot circula cu taxi ul smile  de ex.
fac cursuri de autoaparare
iau permis de port arma smile etc tongue

desi in viata reala nu exisa asa ceva .. smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#15 2009-03-14 18:57:28

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da` nu exista un loc in care sa traiesti situatia A, si unul in care sa traiesti situatia B.. de aia am zis...explica`ne, tei

hjarta

#16 2009-03-14 19:02:08

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

eu am vazut familii distruse din cauza lipsei banilor pentru ca prea multe datorii, duc la certuri, duc la alcool. duc la familie destramate si asa mai departe. banii nu aduc fericirea. plus ca mai exsta situatii in care ai bani sa traiesti decent nu trebuie sa fii bogat si asa esti si cu familia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.