homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima menstruatie dupa un avort

#1 2009-03-15 20:37:08

alethe
Membru
Inregistrat: 2009-03-12

prima menstruatie dupa un avort

Pe data de 19 ianuarie am facut un avort, fiindu-mi apoi prescrise anticonceptionale Karissa (nu am mai folosit inainte),pe care le-am luat din prima zi de ciclu (22 februarie).Menstruatia nu mi s-a oprit de atunci, de fapt dupa primele 5 zile am avut sangerari care s-au redus treptat,dar nu au incetat.La consultatie mi s-a zis ca nu e ceva neobisnuit, fiind vorba si de un avort si de prima data cand iau anticonceptionale,pe mine insa ma ingrijoreaza...de astazi am intrat in cele 7 zile de pauza in care ar trebui sa-mi vina ciclul,..numai ca mie practic nu mi s-a oprit dance..ma gandeam ca poate este din cauza ca pastilele nu mi se potrivesc,daca m-ati putea ajuta cu o parere v-as fi recunoscatoare.

#2 2009-03-15 20:51:18

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: prima menstruatie dupa un avort

in primele 3 luni e normal sa apara sangerari peste folie, se numeste spotting, nu te speria

#3 2009-03-15 21:00:16

alethe
Membru
Inregistrat: 2009-03-12

Re: prima menstruatie dupa un avort

stiu,multumesc smile...eram ingrijorata pentru ca ma gandeam ca spotting-ul o sa apara si el o zi da, o zi ba...nu chiar asa,in fiecare zi,intr-o cantitate destul de mare totusi...din cauza asta sunt confuza.Multumesc inca o data:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.