|
Nu esti logat.
Tratament duphaston#1 2009-03-13 13:42:49
Tratament duphastonsalut...as vrea o intrebare legata de tratementul cu duphaston...am luat 5 zile duphaston cate 2 pe zi pt ca mia intarziat ciclului si am avut initial simptome dar care au disparut dupa ce am terminat de luat pastilele.Intre timp am avut contact sexula protejat.oare ce poate fii.Va rog sa imi raspundeti si mie.Mersi mult. Offline #2 2009-03-13 16:11:34
Re: Tratament duphastonsi care e intrebarea? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-15 19:26:14
Re: Tratament duphastonMenstruatia ar trebui sa vina intre 5-10zile dupa intreruperea tratamentului cu duphaston.Eu, dupa ce am terminat tratamentul, la doua zile am avut o scurgere maronie care s-a transformat in menstruatie dupa cateva ore.Cred ca ar trebui sa apara si la tine... Offline #4 2009-03-16 15:54:29
Re: Tratament duphastonE a 4-a luna in care iau Duphaston pt niste chisturi, totul a fost normal pana azi, cand cred ca mi-a venit(scurgere maronie) desi mai aveam o zi din tableta. Pana acum venea ceas, in a 3-a zi de la terminarea tabletei. Oare ce poate fi? qed Offline #5 2009-03-16 23:37:19
Re: Tratament duphastonpoate veni si inainte de terminarea lor...nu e ceva anormal... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|