|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu-2#20 2009-03-15 12:47:10
Re: Vreau sa stiuNu, nu am mai vomitat, atunci fusese pentru ca bausem prea mult. Deci e ok (iau Mercilon si pe prospect scria ca nu trebuie sa vomiti in mai putin de 4 ore de la luarea pastilei). Multumesc pentru raspuns. Offline #21 2009-03-15 16:24:28
Re: Vreau sa stiuesti ok cristina...e pb daca vomiti in primele 4 ore Offline #22 2009-03-16 21:53:48
Re: Vreau sa stiusalutare fetelor.am o problema. mi-am facut analiza la secretia vaginala si doctorul meu ginecolog mi-a recoltat azi secretie pt cultura de col.imi poate spune si mie cineva daca rezultatul analizei urmatoare e grav. foarte frecvente celule pavimentoase superficiale si intermediare izolate si in placarde mari, frecvente polimorfonucleare, flora microbiana abundenta, rari bacili Gram pozitivi in diplo(sugestiv pentru bacilii Doderlein). va multumesc mult. Offline #23 2009-03-16 23:40:14
Re: Vreau sa stiunu e grav...dar va trebui tratat...sau macar refacuta flora vaginala... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|