|
Nu esti logat.
Premenopauza?#1 2009-03-17 10:04:50
premenopauza?Am 46 ani si 17 ani de anticonceptionale combinate la activ. Incepand din noiembrie 2008 si pana in ianuarie 2009 am luat Exluton pt. ca am facut tromboflebita. In acele 3 luni nu am avut menstra. Din 28 ianuarie nu am mai luat nici un anticonceptional, dar menstra nu mi-a revenit. In plus, am frecvente transpiratii si valuri de caldura noaptea, sunt f. usor iritabila psihic si am dureri de cap si o stare generala alterata. Nu am absolut deloc simptome de ovulatie - sunt complet uscata, fara nici o secretie. Sa fie de la premenopauza? In aceasta perioada mai pot ramane insarcinata? Mentionez ca folosesc totusi ca metoda de protectie ovule spermicide. Astept un raspuns si pareri. Mersi. Offline #2 2009-03-17 10:53:49
Re: premenopauza?http://www.medicina-naturista.ro/stil-d … e-noi.html "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3 2009-03-17 11:17:34
Re: premenopauza?Eu zic ca ar trebui sa faci niste analize hormonale, ca sa te lamuresti. Pana nu esti definitiv la menopauza poti ramane insarcinata, deci atentie la protectie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|