|
Nu esti logat.
Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutati#1 2009-03-17 10:41:44
Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatiBuna dimineata, fetelor....am si eu niste nelamuriri....va rog mult sa-mi raspundeti Offline #2 2009-03-17 10:48:33
Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatidurerea de sani e normala...cel mai probabil cresc...si durerea de burta se poate sa fie spm...dar daca le ai luat corect nu ai dc sa te ingrijorezi...nu e anormal... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-17 11:43:31
Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatiapropo de antibebe, eu nu am mai folosit de 10 ani, daca inca nu mi s-a instalat prima menstruatie dupa nastere si nu alaptez, este bine sa astept pana sa folosesc anticonceptionalele? dr mi-a zis sa incep yasmine ca sa ma protejez, dar eu nu vreau sa fortez organismul si sa ii provoc prima menstra, si asa nu ma simt bine, cine imi poate da un sfat? mamicile la apel??!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-03-17 11:49:22
Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatidaliana, eu zic sa mai astepti putin, poate vine menstra si singura... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-03-17 12:28:10
Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatisi eu as astepta prima menstruatie Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-17 13:21:45
Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutatiasa ma gandeam si eu......., problema e ca nu mai vine si inca nu am avut primul contact dupa nastere........, stiti, prezervativul se poate rupe........ There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|