|
Nu esti logat.
Interpretare sumar urina#1 2009-03-17 13:45:59
interpretare sumar urinacine ma ajuta si pe mine cu niste analize am facut acum 3 saptamani niste analize de rutina si nu mi au iesit bine mi a zis doctora k am o infectie urinara am luat tratament si acum le am repetat si nu stiu cand ajung la medic k ea are prog dimineata si nu pot sa ma duc analizele apar in felul urm Offline #2 2009-03-17 13:47:40
Re: interpretare sumar urinapar normale, insa dr iti poate da un verdict There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2009-03-17 13:48:31
Re: interpretare sumar urinapai mie mi se pare f ok.... coincid toate cu valorile de referinta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-03-17 13:53:10
Re: interpretare sumar urinada dar mai e si sedimentul ala de mai jos de analize ala ma ingrijoreaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|