homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg ce am

#1 2007-05-31 22:31:42

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

nu inteleg ce am

de 2 saptamani observ ceva ciudat la mine si nu inteleg ce anume este
nu am dat foarte mare importanta, recunosc e vina mea, dar nu era ceva persistent zi de zi.
intr-o vineri am mers la toaleta si am urinat cu sange..si nu eram la ciclu sau ceva de genul, am vazut clar sange..si usturime rau.
zilele urmatoare simteam la fel usturimi dar nu atat de jenante. apoi au incetat. acum de cateva zile a inceput iar. simt o senzatie de mancarime dar undeva in interior, nu stiu cum sa explic exact. nu stiu ce ar putea fi pentru ca am vzt k la candida sunt mai multe reactii pe care eu nu le am, gen schimbari ale secretiei etc.
ce as putea sa fac?
am folosit in ultima vreme un gel ptr igiena intima de la avon si nu prea m-am simtit foarte bine de la el, asa k am renuntat. poate avea vreo legatura?
va multumesc

#2 2007-05-31 22:36:28

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: nu inteleg ce am

Poate ca e o infectie urinara sau ceva de genu'...ar trebui sa te duci neaparat la doctor,nu sta asa,afla din timp ce e si trateaza..

#3 2007-05-31 23:11:36

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

ai mare grija cu urinarile astea. sfatul meu e sa te duci urgent la doctor, mai ales dak mai urinezi cu sange. si eu am avut asa ceva, asta pentru k racisem foarte puternic la rinichi. bea mullte lichide (nu strica), evita insa apa minerala. poate ai racit mai de mult si abia acum s-a mai agravat. k astea sunt in general simptomele. sanatate

#4 2007-06-01 00:29:15

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

asa a patit o colga de-a mea...urina cu sange si avea usturimi si dureri. a fost la medic si a aflat k are piatra la rinichi...du-te la medic cat ma repede... nu cred k gelul pt igiena intima ar putea avea legatura...

29+

#5 2007-06-01 09:02:00

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Draga and dak ceva nu e "in regula acolo jos" asta nu inseamna ca trebuie pus totul pe seama candidei. Poate ca raspunsurile noastre nu te multumesc, dar cel mai recomandat este sa te duci la un consult si sa ti se recomande tratamentul corect. Multa sanatate smile

Publicitate

loading...

#6 2007-06-01 09:51:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

subscriu. la medic repede

#7 2007-06-01 13:48:37

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

da, ma duc la medic
multumesc ptr raspunsuri
sper sa nu fie nimic grav

#8 2009-03-17 14:17:57

gabriela_blonda
Membru
Inregistrat: 2009-03-17

Buna tuturor,am o mare problema ! Am 18 ani  si in decembrie am facut un avort
,eram in sapt a 3-a, iar dupa asta am tot avut scrugeri maronii de tot felul si m-am speriat foarte tare,si mi-am propus sa imi fac un test de sarcina inca o data,precizez ca nu am mai avut contact sexual dupa avort.Mi-am facut un test de sarcina dupa 1 juma si 2 sapt de la avort si inca imi arata pozitiv,m-am dus,iar la medic si a trebuit sa intervina iar pentru a curatza ce ramasese grater((((( a doua interventie despre care v-am vorbit a avut loc pe  data de 29 ianuarie . Mi s-a prescris Diane 35,mentionez ca ciclul in toata ceasta perioada nu mi-a venit ! Am inceput sa iau Diane 35 din data de 8 februarie,am terminat folia am facut pauza de 7 zile(mi-a venit ciclul in aceste zile..cred ca a 3-a zi ) si din data de 8 martie am inceput a doua folie de Diane,acum dupa o saptamna am inceput sa am niste scurgeri  nu foarte mari de sange,de ceva maro,de ceva chiar negru...nu stiu ce sa mai fac mi-am stresat medicul...l-am intrebat si pe altul si mi s-a spus ca ar fi trebuit sa incep a doua folie din prima zi a ciclului......ce sa mai fac? unde sa ma mai duc? cum sa ma mai reglez ?! Var go ajutati-ma macar cu un sfat...orice...ms mult

#9 2009-03-17 14:20:40

gabriela_blonda
Membru
Inregistrat: 2009-03-17

scuze,am facut ceteva greseli,graba si disperarea isi spun cuvantul big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.