|
Nu esti logat.
Salut Am o intrebare#1 2009-03-17 14:17:16
salut Am o intrebareAm avut un contact sexual cu prietena mea protejatzi cu prezervativ./.... totul a decurs bine pana la sfarsit , dar cand eu m-am terminat si l-am scos din vagin pe penis era o secretzie alba gen sperma ... am verificat prezervativul l-0am umplut cu apa sa vad daca era spart da era intact ... este posibil sa se scurca pe langa prezervativ ..? ? sau este ceva secretzie de la vagin.... asteptam un raspuns si niste sfaturi .. ms mult Offline #2 2009-03-17 14:26:41
Re: salut Am o intrebareeste posibil sa fie secretia ei... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-03-17 14:28:31
Re: salut Am o intrebarel-am incercat cu apa ...l-am umplut si nu avea nici o scapare ... Offline #4 2009-03-17 14:30:53
Re: salut Am o intrebaredaca a fost fixat bine pe.,,.al tau.,,.nu avea nici cum sa se scurga pe langa...cred ca este secretia ei. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|