homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrrrrrrrrrrrrr

#1 2009-03-17 11:52:26

iuliact
Full member
Inregistrat: 2008-08-21

ajutorrrrrrrrrrrrrr

am  e coli ,am facut tratament 3 luni ,dar acum mi au iesit analizele proaste( TGP -27U/L,VSH-15MM/H ,aslo 400 ,proteina c reactiva 12mg/l,iar tensiunea este mereu 13.8 /100 ,14/101 iar aseara a fost  15.5 si puls 105 ce pot sa am

#2 2009-03-17 12:17:41

iris.23.07.
Full member
Inregistrat: 2009-02-11

Re: ajutorrrrrrrrrrrrrr

Buna  ! Nu am inteles ce ai ... ce trebuie sa te alarmeze este tensiunea oscilanta ... tgp si vsh nu sunt mari... procratinina si aslo am sa ma informez ca am o carte dar nu mi se par ... prea exagerate... bine trebuie sa consulti un medic.. ce ma alarmeaza ai tensiunea...eu iti spun ca daca ai in casa extraveral sau daca poti lua ceai de tei si ceai de valeriana acum o cana si faci combinat...
trebuie sa stabilizezi tensiunea ... ai ceva ce te framanta , te ai enervat de ceva... a doua tensiune este cam mare si prima cu ceva diviziuni ... ori te ai suparat de ceva , ori inimioara ta arata alta afectiune din organism ... eu am avut mama cu probleme cardiace ... nr. 1 cardiolog si pina atunci scazi tu putin tensiunea cu ce ti am spus un extraveral sau ceaiurile acelea o cana  sau 2  cani din care una la culcare ... nu dispera ... linisteste te...

#3 2009-03-17 12:20:05

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

aslo arata o infectie streptococica
VSH-ul nu e mare..au am in jur de 20 de fiecare data si nu am gasit cauza...
mai mult nu stiu sa-ti spun, te vor ajuta fetele

#4 2009-03-17 12:36:30

iris.23.07.
Full member

vsh trebuie intre 0 si25 mm/h apoi tgp intre 2 -49 /aslo  aslo  este intre 166 si 200 u/ml eu am dintr o carte mai veche dar tot sub 200 trebuie
....proteina Creactiva nu poate pune un diagnostic...  te rog sa ma crezi ca eu am cancer nonhodgkin si stiu acestea ca le studiez si in plus cum ti am spus am avut cardiaci in familie /pe mama / nu te sperii dar nu vreau sa te las asa ... in orice urgenta este medic si te indreapta spre cardiolog... concluzie /// echilibreaza te  schimbandu ti starea ...adica calma ... nu iti influenteaza negativ ceea ce te am pus sa faci si da o fuga la un medic ... tensiunea a doua este mare si poate fi pericol daca o lasi asa ... citi ani ai...

#5 2009-03-17 12:47:18

iuliact
Full member

am 35 de ani,sunt din constanta, iar joi am sa ma duc la cel mai bine cotat medic din constanta.nu o las asa.vreau sa fac un bebe.am si niste ameteli,imi tremura mainile cateodata si ma doare capul.multumesc pt raspuns

Publicitate

loading...

#6 2009-03-17 12:49:22

iris.23.07.
Full member

...iuliact... este clar nu puteam sa astept si m am informat ce este ,, e coli ,, deci de aici este tot ... fiind infectia undeva in organism , microbul este rezistent la medicamente si ceea ce ti s a dat nu si a facut datoria ... trebuie sa rezolvi problema lui ca de acolo este aslo ridicat ... aproape dublu ... limita maxima si inima a luat o si ea razna ... deci ... incearca alt undeva ...schimba medic... nu lasa microbul sa iti stapineasca organismul... sanatate si nu te alarma iti creste tensiunea... pe curind

#7 2009-03-17 12:51:53

iuliact
Full member

mersi frumos,si tie multa,multa sanatate

#8 2009-03-17 16:14:28

iris.23.07.
Full member

iuliact , iti doresc sanatate multa ... unde ai avut localizarea  bacteriei ... e coli... dupa ce te tratezi ...sa faci o pauza si apoi sa ti programezi cu Dumnezeu inainte bebele ... sa ai grija sa nu fie in post ... si fereste te sa nu fie in zile de sarbatoare ... nici vinerea ... copii ok asa cu credinta ortodoxa conform unor sfaturi date de Parintele Cleopa si Parintele Arsenie Boca / Dumnezeu sa i odihneasca in pace !  / se proiecteaza de luni seara de la 24 pina marti la orele24 sau de miercuri  de la 24  pana joi la 24.00[ ma refeream la ora, scuze poate nu am fost explicita...] ... sa nu zimbiti , sa nu va faceti  pacate judecandu ma ... dar sa tine ti seama ....este important ... eu nu am stiut ... dar stiu cind ne am propus sa avem copilul si ... am cam tras destule ... era sa decedeze la nastere , a fost bolnaviciosa ... mi a ajutat Dumnezeu sa o scot la capat cu sanatatea ei ...dar drumul vietii unui copil este lung... acum este ok ... dar este vorba apoi de soarta ... de altele ... de aceea trebuie trait cu credinta in Dumnezeu ... acestea sunt spuse de dansii din cartile sfintilor parinti ...sa auzim de bine ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.