|
Nu esti logat.
Sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(#1 2009-03-16 21:42:36
sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(Buna... Sper ca ma veti putea lamuri si pe mine cu ceva, va rog. Iau Desorelle din 11 decembrie. Le-am luat corect, cu pauze de 7 zile, fara sa uit nici o pastila. Prima data, mi-a venit menstruatia in a 4-a zi de pauza. Adoua oara, mi-a venit tot in a 4-a zi. Ultima data mi-a venit in a 3-a zi de pauza. In a 8-a zi am inceput sa iau a patra folie, corect si astazi, dupa numai 12 zile de cand am inceput folia, a inceput o sangerare mai inchisa la culoare si maronie. Nu curge, dar se ia pe hartie cand merg la toaleta. Aaaa, si tin sa precizez, chiar daca nu cred ca are legatura, faptul ca am luat o luna capsula pt slabit. Din ce cauza a aparut aceasta sangerare, sau scurgere, nici nu stiu cum sa-i spun? Nu mi s-a mai intamplat. Daca nu iau pastile, am o menstruatie abundenta si in jur de 5 zile. Dar de cand iau desorelle imi vine putin si numai 3, maxim 4 zile. " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #2 2009-03-16 23:38:47
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(alte medicamente ai luat? ce continea acea pastila de slabit? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-16 23:51:18
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(Capsula de slabit este un produs 100% natural. Iata ce contine: " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #4 2009-03-16 23:53:37
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(hmmm...deci teoretic nu avea ce sa scada protectia...in acest caz nu ai ce face decat sa astepti sa vezi daca se repeta si peste folia viitoare...daca da atunci trebuiesc schimbate...daca nu consideri acest incident un caz izolat... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-03-17 00:00:09
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(Dar e menstruatie sau doar o sangerare? " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-17 00:02:37
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(e spotting...asta daca nu se transforma in menstra...dar nu ar avea dc... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-03-17 00:09:10
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(aha... Pai in prima luna cand am inceput cu desorelle m-a tinut mesntruatia vreo 5-6 zile, dupa care a urmat spotting aproape pana la a doua menstruatie. Dar a fost totul continuu. Acum a aparut asa din senin. S-ar putea sa nu-mi accepte organismul prea bine aceste desorelle, nu? Pt ca atunci cand am luat diane nu am avut probleme deloc... " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #8 2009-03-17 00:44:03
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(e totusi menstruatie din cate vad... ca incepe... " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #9 2009-03-17 10:18:37
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(daca e menstra si nu ai nevoie in mod special de protectie sfatul meu e sa intrerupi folia acum si sa ti pauza...iar daca se repeta poveste si peste folia viitoare mergi la medic sa ti le schimbe...daca te hotarasti sa ti acum pauza dar ai totusi ai nevoie de protectie foloseste prezervativul pana dupa a 7 a pastiluta din folia viitoare... happy with him...inlove with him... Offline #10 2009-03-17 17:07:26
Re: sangerare la jumatatea foliei de Desorelle :(Nu stiu daca e menstra sau nu. Azi e a doua zi si parca e mai rosiatica si vine mai mult ca ieri (un fel de chisturi). Nu pot sa-mi dau seama daca e menstra sau nu pt ca eu folosesc de cateva luni bune doar tampoane interne in timpul menstruatiei, asa ca nu pot sa-mi dau seama... Dar in astea 2 zile nu am avut nevoie de tampoane interne sau externe. (Protejslipul e de ajuns) N-as prea vrea sa le intrerup... Daca mai astept cateva zile sa vad daca mi se opreste e vreo problema? Cat despre soppotting, stiam ca e normal sa apara in primele 3 luni. Dar tinand cont de faptul ca in a doua si a treia luna nu a mai venit, m-am derutat! " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|