homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijorare

#1 2009-03-17 18:57:32

alexandra04
New member
Inregistrat: 2008-04-08

ingrijorare

buna seara va scriu si eu pentru ca sunt ingrijorata din cauza faptului ca:am dureri foarte mari in timpul si dupa actul sexual si o roseata, un fel de iritatie la intrarea in vagin in partea de jos spre anus si niste bubite daca le pot spune asa, lipseste si lubrifierea oricat de excitata tot "uscata" sunt.mentionez ca am fost la medic si mia descoperit candida mam tratat aceasta numai este prezenta acum,dar durerile tot sunt.ce sfat ati putea sami dati?va multumesc

#2 2009-03-17 19:05:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ingrijorare

dupa tratament ai fost din nou la control si ti-a zis medicul ca ti-a trecut ? simptomele tale mie tot a candida imi suna

#3 2009-03-17 19:08:51

alexandra04
New member
Inregistrat: 2008-04-08

nu am fost,pentru ca nu aveam nimic asta am avut contact sexual si ma durut si inca ma mai ustura iritatie respectiva,ma gandeam sa merg iar la medic dar am vrut sa vad si sfaturile voastre.cum as mai putea sa scap de aceasta candida?? medicul mia dat ovule lomexin 2 si 150mg de diflucan eu.iar pentru partener crema lomexin si diflucan. dar vad ca inca nu am scapat de ea:((

#4 2009-03-17 23:56:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mergi lamedic pt un alt tratament...acesta clar nu te a ajutat...si daca si dupa urmatorul vei mai avea dureri la contact poti pune iaurt intravaginal 5-6 zile...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.