homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza anticonceptionale.....

#1 2009-03-17 14:36:29

kilo
New member
Inregistrat: 2009-03-17

Pauza anticonceptionale.....

Am si eu o intrebare. am luat logest timp de 6 luni, dupa care am hotarat sa fac o pauza. (nu stiu de ce....) pastilele au fost foarte potrivite pentru mine, nu am avut nici o reactie adversa. menstruatia imi venea intotdeauna in aceeasi zi.
de aproximativ o luna nu mai iau. de cateva zile ma simt f rau. menstruatia nu mi-a venit, am stari de voma de aprox 4 zile, am o scurgere maronia de cateva zile bune, poate chiar mai mult de o saptamana. am crezut k am ramas insarcinata. am facut test, dar a iesit negativ. si sa nu mai zic ca am si o infectie urinara de toata frumusetea.
am programare, dar pana atunci asi dori si eu niste raspunsuri, pt k sincer e f stresant...
este de la anticonceptionale? sau... nici nu stiu... va rog sa ma ajutati!

#2 2009-03-17 23:24:41

Ele11
Membru
Inregistrat: 2006-02-10

Re: Pauza anticonceptionale.....

Buna,
As dori sa imi spuneti si mie cum sa procedez...iau de un an si ceva Yasmine (la sfatul medicului), cu pauza de o luna ; ginecologul mi-a recomandat sa continui cu ele sau cu Novynette (am luat cu ceva ani in urma Novynette si mi-au fost mult mai bune ca Yasmine), deoarece a descoperit un inceput de endometrioza la mine si sfatul lui a fost acesta. Ideea e ca m-am ingrasat foarte tare de la Yasmine si vreau sa renunt la ele (as vrea sa renunt de tot la anticonceptionale, insa, cica,din punct de vedere medical sunt recomandate pt endometrioza). Intrebarea mea este daca pot sa incep folia urmatoare cu Novynette, sa nu mai continui cu Yasmine?

Merci mult !

#3 2009-03-18 00:06:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

kilo...simtomele descrise de tine nu sunt de la anticonceptionale...exceptand secretia maronie...care s ar parea ca e menstra ta...

ele11 poti incepe linistita...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-03-18 16:06:09

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

salut fetele!
am o mare dilema. luni trebuia sa incep o noua folie de ac. insa nu am avut cum sa fac rost de pastile pana azi si acum nu stiu daca sa le mai incep sau nu. si daca da cum? sa iau 3 odata sau sa incep de azi cu prima? e cam complicat si din cauza ca si ciclul mi a trecut de tot...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#5 2009-03-18 16:10:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

incepi normal cu prima, cate una pe zi si te protejezi suplimentar primele 7 zile

Publicitate

loading...

#6 2009-03-18 16:11:22

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

asa as face si eu... 7 zile de protectie si incepi cu prima...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#7 2009-03-18 16:12:24

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

merci mult fetele . pooooop

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.