|
Nu esti logat.
Am nevoie de informatii#1 2009-03-19 16:10:48
am nevoie de informatiibuna fetelor.sunt noua aici,am vazut ca aveti topicuri foarte interesante.as avea si eu nevoie de niste raspunsuri de la femeile in cunostiinta de cauza.luni am facut un avort.fizic ma simt binisor,sufleteste e mai rau;in fine ce ma intereseaza este dupa cat timp pot face spalaturi intravaginale cu irigatorul si la cat timp dupa un avort se face molifta la biserica.eu asa stiu ca se face,astfel nu pot intra in biserica.ce ma mai intereseaza este daca viata sexuala va fi afectata.va multumesc anticipat!multa sanatate "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #2 2009-03-19 16:46:50
Re: am nevoie de informatiimya, spalaturile cu irigatorul nu sunt indicate, decat rar daca vrei, despre molifta eu nu stiu, pt ca nu a trecut si sper sa nu trec prin asa ceva, Ultima oara a fost editat de Danae (2009-03-19 16:47:06) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|