homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubite mici pe fata si spate

#1 2009-03-19 14:23:46

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

bubite mici pe fata si spate

am o mica problema..de cateva zile mi-au aparut mici bubite mici si dese asemenea cosurilor dar fara "cap alb" pe fata in zona pometilor , pe frunte si pe spate.N-am apucat inca sa consult un medic dermatolog dar vroiam sa va cer parerea  si voua.bubitele nu sunt purulente ,nu sunt rosii si nu ma mananca decat cele de pe spate dar nu excesiv.(cele de pe fata ma ingrijoreaza mai tare).Exista cumva posibilitatea sa fie vreo alergie de la marvelon?iau de mai bine de un an de zile marvelon dar nu am avut probleme.Sau credeti ca ar putea fi vorba de ceva infectie ?
Va rog daca aveti timp sa imi dati un sfat

#2 2009-03-19 16:53:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: bubite mici pe fata si spate

panicata, poate ai mancat si ceva ce nu ti`a priit si de aia ai alergie.
eu zic ca la un dermatolog daca ai merge, n`ar strica deloc

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-19 16:59:19

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: bubite mici pe fata si spate

alergie de la marvelon  dupa un an de zile eu una exclud posibilitatea asta, ai folosit vre-un fond de ten? ai luat vre-un medicament ce nu ai mai luat pana acum? sau te-ai dat cu pudra ceva pe fata? sigur e reactia la ceva la care corpul tau nu reactioneaza bine...nu te gandi la marvelon

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.