homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalis

#1 2009-01-30 15:49:13

Hellenita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-30

Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalis

Rezultatul secretiei vaginale este: frecvente celule epiteliale.relativ frecvente leucocite.flora bacteriana cu cocobacili Gram variabili-Gardnerella vaginalis. Am fost la interpretarea analizelor si dna doctor mi-a prescris tratament pentru 3 zile cu ovule,unul seara inainte de culcare(CANESTEN GYN 3) si spalaturi vaginale zilnice in prima saptamana,apoi din 2 in 2 zile a 2a saptamana(CLORHEXIN B).Ovulele le-am cumparat deja si urmeaza si solutia de spalaturi vaginale ca sa incep tratamentul de luni.Este bun acest tratament pentru gardnerella? Trebuie sa urmeze si partenerul vreun tratament? Este afectat cu ceva tratamentul daca in acelasi timp iau si anticonceptionale? Astept un raspuns. Va multumesc. smile

#2 2009-01-30 16:03:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalis

sincer eu cu ideea de spalaturi vaginale zilnice nu ma impac deloc. cu ovulele e ok....partenerul nu trebuie sa faca nici un tratament. contraceptivele nu au nimic de-a face cu tratamentul tau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-03-18 11:19:10

nefertitiafrodita
New member
Inregistrat: 2009-03-18

am fost la doctor si rezultatul analizelor a fost la Microscopie+cultura= Frotiu Gram- frecvente celule epiteliale,relativ frecvente leucocite,frecventi cocobacili Gram-labili,rare celule '' clue''
Culturi- Gardnerella vaginalis
Antibiograma- Ampicilin-S, Ampicilina/Sulbactam-S,Ofloxacin-S,Amoxicillin/Clavulanic acid-S
Cefuroxime sodium-S,Cefotaxime-S,Imipenem-S,Metronidazol-S,Sulfametoxazol/Trimethoprim-S
Levuri necrescute la 24 ore
   Tratamentul pe care mi l-a prescris a fost-ovule betadine,augumetin,femingin
  Dupa acest tratament,nu mi-a trecut deloc.am acelasi miros urat.nu stiu ce sa ma fac,mirosul ma innebuneste,nu il suport.ce ar trebui sa iau sa scap ce aceasta problema????va rog ajutati-ma.problema aceasta,ma deprima foarte rau.am facut rau ca pe timpul tratamentului,am avut relatii sexuale cu partenerul??? nu stiu ce sa mai cred.va rog ajutati-ma si ma scuzati daca sunt asa de nestiiutoare(nu prea am avut de a face cu probleme medicale)multumesc anticipat.

#4 2009-03-18 14:49:45

Hellenita
New member

buna,intradevar,gardnerella e urata rau de tot,mirosul acela.eu iti spun ca am scapat de ea cu acel tratament.bafta

#5 2009-03-18 14:54:44

nefertitiafrodita
New member

tratamentul pe care l-am urmat si eu? neutral ,as vr sa imi treaca cel putin mirosul acela inainte sa ma duc la doctor.ce as putea sa mai iau????si 2 ,credeti ca am facut rau,ca am avut relatii sexuale cu prietenul? sad

Publicitate

loading...

#6 2009-03-18 15:42:44

Hellenita
New member

cu tratamentul asta am scapat eu:tratament pentru 3 zile cu ovule,unul seara inainte de culcare(CANESTEN GYN 3) si spalaturi vaginale zilnice in prima saptamana,apoi din 2 in 2 zile a 2a saptamana(CLORHEXIN B).nu ai voie contact sexual cat timp iei ovulele,apoi poti.

#7 2009-03-18 16:08:18

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nefertitiafrodita a scris:

am fost la doctor si rezultatul analizelor a fost la Microscopie+cultura= Frotiu Gram- frecvente celule epiteliale,relativ frecvente leucocite,frecventi cocobacili Gram-labili,rare celule '' clue''
Antibiograma- Ampicilin-S, Ampicilina/Sulbactam-S,Ofloxacin-S,Amoxicillin/Clavulanic acid-S
Cefuroxime sodium-S,Cefotaxime-S,Imipenem-S,Metronidazol-S,Sulfametoxazol/Trimethoprim-S
  Dupa acest tratament,nu mi-a trecut deloc.am acelasi miros urat.nu stiu ce sa ma fac,mirosul ma innebuneste,nu il suport.ce ar trebui sa iau sa scap ce aceasta problema????va rog ajutati-ma.problema aceasta,ma deprima foarte rau.am facut rau ca pe timpul tratamentului,am avut relatii sexuale cu partenerul??? nu stiu ce sa mai cred.va rog ajutati-ma si ma scuzati daca sunt asa de nestiiutoare(nu prea am avut de a face cu probleme medicale)multumesc anticipat.

nu ai ce sa faci decat sa megi din nou la medic din pacate

#8 2009-03-18 19:05:58

nefertitiafrodita
New member

Hellenita a scris:

cu tratamentul asta am scapat eu:tratament pentru 3 zile cu ovule,unul seara inainte de culcare(CANESTEN GYN 3) si spalaturi vaginale zilnice in prima saptamana,apoi din 2 in 2 zile a 2a saptamana(CLORHEXIN B).nu ai voie contact sexual cat timp iei ovulele,apoi poti.

Multumesc frumos pt raspuns.ma gandesc sa incerc cu Canesten Gyn 3.daca nu merge, asta e,din nou la doctor.,mersi pt raspuns.

#9 2009-03-18 19:09:01

nefertitiafrodita
New member

lady in black a scris:

nu ai ce sa faci decat sa megi din nou la medic din pacate

da cred ca asa o sa se intample,(ma duc la doctor neutral )dar,inca ma gandesc daca sa iau Canesten.Ms pt rasp.toate cele bune,multa sanatate.

#10 2009-03-18 23:50:56

lady in black
Insomniac member

canesten e pt candida...de ce sa-l iei? nu lua nimic pana nu stii ce ai

#11 2009-03-19 09:43:56

nefertitiafrodita
New member

lady in black a scris:

canesten e pt candida...de ce sa-l iei? nu lua nimic pana nu stii ce ai

ok.nu o sa il iau.crezi ca ar trebui sa fac din nou tratamentul cu betadine????  nu stiu (i fell like a stupid women grater ) bang .ma tot gandesc ca poate tratametul ar fi dat rezultate daca nu faceam s..x cu prietenul.dupa 3 zile parca vedeam ca dadea rezultate,dar dupaia desi aveam 14 zile de luat ovule betadine,am facut s...x cu prietenul.crezi ca asta ar fi putut fi o cauza?.si inca o intrebare ,spalaturile vaginale cu femingin,fac rau?ma gandesc cel putin sa fac niste spalaturi vaginale.(mai  am niste femingin sad ) sad .ma scuzi ca pun atatea intrebari,dar problema asta ma termina. i fell like a ''paria'') grater .

#12 2009-03-19 13:15:04

lady in black
Insomniac member

se poate sa fie si din cauza ca ai avut contacte pe perioada tratamentului, dar sa stii ca multe infectii recidiveaza oricum
nu lua nimic pana cand nu stii ce ai, e cel mai bine asa. daca ai arsuri sau manacrimi poti sa te speli extern cu musetel sau galbenele
in legatura cu spalaturile nu stiu ce sa te sfatuiesc(nu sunt medic), eu sunt cam impotriva lor caci in exces pot deregla flora. spalaturile excesive sunt o cauza a grdnerellei
si nu te ingrijora, ca nu ai de ce. mergi doar sa faci analiza si va fi bine puss

#13 2009-03-19 13:49:57

nefertitiafrodita
New member

nu am mancarimi sau arsuri,de fapt e ca si cum nu as avea nimic,in afara de mirosul acela.offf.asta e.din nou la doctor.ms pt raspuns.apreciez fff mult. kram

#14 2009-03-19 15:16:40

lady in black
Insomniac member

nu am mancarimi sau arsuri,de fapt e ca si cum nu as avea nimic,in afara de mirosul acela.offf.asta e.din nou la doctor.ms pt raspuns.apreciez fff mult. kram

cu placere si te asteptam cu vesti kram

#15 2009-03-19 19:18:59

Hellenita
New member

mie canesten mi`a fost prescris de doctoressa mea..si mi`a trecut gardnerella.nu stiu daca e pentru candida..nici nu mai stiu ce scria pe el...dar nu scria nimic de o infectie anume..ci in genere..acum tu faci cum crezi

#16 2009-03-19 19:23:31

nefertitiafrodita
New member

da m-a gandesc ce sa fac,o sa vad.ms frumos pt rasp. kram

#17 2009-03-19 23:05:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nefertiti, mai bine mergi iar la doctor, nu lua tratamente fara sfatul medicului

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.