|
Nu esti logat.
Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalis#1 2009-01-30 15:49:13
Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisRezultatul secretiei vaginale este: frecvente celule epiteliale.relativ frecvente leucocite.flora bacteriana cu cocobacili Gram variabili-Gardnerella vaginalis. Am fost la interpretarea analizelor si dna doctor mi-a prescris tratament pentru 3 zile cu ovule,unul seara inainte de culcare(CANESTEN GYN 3) si spalaturi vaginale zilnice in prima saptamana,apoi din 2 in 2 zile a 2a saptamana(CLORHEXIN B).Ovulele le-am cumparat deja si urmeaza si solutia de spalaturi vaginale ca sa incep tratamentul de luni.Este bun acest tratament pentru gardnerella? Trebuie sa urmeze si partenerul vreun tratament? Este afectat cu ceva tratamentul daca in acelasi timp iau si anticonceptionale? Astept un raspuns. Va multumesc. Offline #2 2009-01-30 16:03:36
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalissincer eu cu ideea de spalaturi vaginale zilnice nu ma impac deloc. cu ovulele e ok....partenerul nu trebuie sa faca nici un tratament. contraceptivele nu au nimic de-a face cu tratamentul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-03-18 11:19:10
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisam fost la doctor si rezultatul analizelor a fost la Microscopie+cultura= Frotiu Gram- frecvente celule epiteliale,relativ frecvente leucocite,frecventi cocobacili Gram-labili,rare celule '' clue'' Offline #4 2009-03-18 14:49:45
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisbuna,intradevar,gardnerella e urata rau de tot,mirosul acela.eu iti spun ca am scapat de ea cu acel tratament.bafta Offline #5 2009-03-18 14:54:44
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalistratamentul pe care l-am urmat si eu? ,as vr sa imi treaca cel putin mirosul acela inainte sa ma duc la doctor.ce as putea sa mai iau????si 2 ,credeti ca am facut rau,ca am avut relatii sexuale cu prietenul? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-18 15:42:44
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginaliscu tratamentul asta am scapat eu:tratament pentru 3 zile cu ovule,unul seara inainte de culcare(CANESTEN GYN 3) si spalaturi vaginale zilnice in prima saptamana,apoi din 2 in 2 zile a 2a saptamana(CLORHEXIN B).nu ai voie contact sexual cat timp iei ovulele,apoi poti. Offline #7 2009-03-18 16:08:18
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalis
nu ai ce sa faci decat sa megi din nou la medic din pacate Offline #8 2009-03-18 19:05:58
Multumesc frumos pt raspuns.ma gandesc sa incerc cu Canesten Gyn 3.daca nu merge, asta e,din nou la doctor.,mersi pt raspuns. Offline #9 2009-03-18 19:09:01
da cred ca asa o sa se intample,(ma duc la doctor )dar,inca ma gandesc daca sa iau Canesten.Ms pt rasp.toate cele bune,multa sanatate. Offline #10 2009-03-18 23:50:56
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginaliscanesten e pt candida...de ce sa-l iei? nu lua nimic pana nu stii ce ai Offline #11 2009-03-19 09:43:56
ok.nu o sa il iau.crezi ca ar trebui sa fac din nou tratamentul cu betadine???? nu stiu (i fell like a stupid women ) .ma tot gandesc ca poate tratametul ar fi dat rezultate daca nu faceam s..x cu prietenul.dupa 3 zile parca vedeam ca dadea rezultate,dar dupaia desi aveam 14 zile de luat ovule betadine,am facut s...x cu prietenul.crezi ca asta ar fi putut fi o cauza?.si inca o intrebare ,spalaturile vaginale cu femingin,fac rau?ma gandesc cel putin sa fac niste spalaturi vaginale.(mai am niste femingin ) .ma scuzi ca pun atatea intrebari,dar problema asta ma termina. i fell like a ''paria'') . Offline #12 2009-03-19 13:15:04
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisse poate sa fie si din cauza ca ai avut contacte pe perioada tratamentului, dar sa stii ca multe infectii recidiveaza oricum Offline #13 2009-03-19 13:49:57
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisnu am mancarimi sau arsuri,de fapt e ca si cum nu as avea nimic,in afara de mirosul acela.offf.asta e.din nou la doctor.ms pt raspuns.apreciez fff mult. Offline #14 2009-03-19 15:16:40
cu placere si te asteptam cu vesti Offline #15 2009-03-19 19:18:59
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalismie canesten mi`a fost prescris de doctoressa mea..si mi`a trecut gardnerella.nu stiu daca e pentru candida..nici nu mai stiu ce scria pe el...dar nu scria nimic de o infectie anume..ci in genere..acum tu faci cum crezi Offline #16 2009-03-19 19:23:31
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisda m-a gandesc ce sa fac,o sa vad.ms frumos pt rasp. Offline #17 2009-03-19 23:05:51
Re: Intrebare pt d-na Doctor legata de Gardnerella vaginalisnefertiti, mai bine mergi iar la doctor, nu lua tratamente fara sfatul medicului Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|