|
Nu esti logat.
Care e realitatea?#1 2009-03-17 21:47:06
Care e realitatea?Buna!Mai uite eu nu inteleg niste treburi.....Teoretic ovulul acela cica e eliminat isi face si el rolul pe acolo-cum se face ca totusi exista absolut mereu sanse sa ramai insarcinata desi acel ovul e plecat la plimbare...Intrebarea e urmatoarea..Am facut prostiuare cu prietena a 2a zi dupa ce se terminase cm...am facut o fara...(suntem 2 ... stiu)sanse reale care sunt?reale nu ca sti ca exista mici sanse...care sunt reale...farmacista mi-a spus nu lua postinor ca daca dabia ia trecut nu are sens,tot felul de situri ca exista sanse....aici am vazut ca sunt oameni mai cu cap!Sincer au trecut 5 zile si are ameteli...problema e ca daca s-ar intampla nu ar deranja doar ca mai rau l-as chinui(e greu la 20 de anisori ai mei sa il cresc,sa intretin pe ea sa platesc si chiria si tot din salariul meu)dar si sa nu aiba dreptul sa se nasca....deci sincer-care sunt sansele reale?nu imaginare,nu alte sanse...multumesc frumos! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #2 2009-03-17 21:49:30
Re: Care e realitatea?ati folosit coit intrerupt sau nu? Offline #3 2009-03-17 22:07:15
Re: Care e realitatea?coit intrerupt?adica daca mi-am dat drumul in ea?mai mi-am dat dar...era al 2lea numar deci sincer nustiu cat a curs...ciclu regulat neregulat..nu vad rostul...e dupa nu inainte.....cu ce ajuta ca era regulat sau nu daca oricum treaba a fost dupa...?oricum nu il are prea regulat! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #4 2009-03-17 22:28:25
Re: Care e realitatea?da, asta inseamna coit intrerupt.. cum ai zis si tu, exista sanse, dar mici Offline #5 2009-03-18 01:54:51
Re: Care e realitatea?mai am observat un fenomen-toti isi dau cu parerea dar nimeni nu spune-mai omule uite asta e sigur-"poate sa fie","posibil sa "...ceva mai sigur se poate? Ultima oara a fost editat de tzontzolino20 (2009-03-18 01:55:10) www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-18 02:28:50
Re: Care e realitatea?pt ca nimeni nu poate sti sigur...e vb doar de probabilitate mai mica sau mai mare Offline #7 2009-03-18 02:46:22
Re: Care e realitatea?
daca am zice "sigur", am fi toti medici dar pt ca nu suntem ne dam cu parerea din ce stim si noi Offline #8 2009-03-19 03:31:24
Re: Care e realitatea?Mai...uite eu lucrez in telefonie da?unii clienti au abonamente..corect?bun...pe o data anume li se baga minutele(pe o data anume vine fetei cm)...dupa ce omul vorbeste(fata "doneaza" sange)ramane fara minute(fata fara sange)evident omul nostru vorbeste pe cost..sau numai poate vorbi-daca e limitat financiar(evident fata noastra ramane fara sange,ovule etc)..bun....omul meu evident numai poate vorbi ca numai are minute deci orice apel va insemna automat cost....(evident fata numai poate face copii..ca nu are ovule)...evident daca omul nu face cost inseamna ca a primit de la cel de sus minute cadou...fata a primit si ea de sus ovule cadou?Omul nu a primit cadou...pur si simplu ia venit din nou ziua in care i s-au bagat minutele..evident si fatei i-a venit ziua in care i-au aparut din nou ovulele!Intrebarea mea e simpla cum pot afla sigur cum cand cu aceste ovule?{stiu ca e o prostie sa compar asa ceva,dar umpiculet se aseamana,si scuze ca folosesc mult (....),dar prin acest mic exemplu sper umpiculet sa ma fac inteles,problema e ca mie imi place sa merg pe lucruri 100%sigure-gen prezervativul daca el e pus ok si etc e 100%sigur..nu 99 sau alt procent pur si simplu doar nu se evapora spermatozoizii,intelegeti?eu sunt mai nebun si chiar vreau sa stiu sigur,cel putin macar aproape de adevar} multumesc si inca odata scuze daca aberez! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #9 2009-03-19 03:47:40
Re: Care e realitatea?Av?nd ?n vedere că e cam t?rziu să se mai facă ceva, la ce bun? Poate doar ca să dormi tu mai bine noaptea... doar at?t. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #10 2009-03-19 04:10:38
Re: Care e realitatea?
Pai in caz ca observi e 4.07 cand scriu mesajul acesta in conditiile in care la ora 8.00 trebuie sa fiu prezent la munca...deci realizezi ce bine "dorm".Nu mie de copil in sine-creste ,n o sa ii lipseasca nimic,pur si simplu mie teama ca ea va fi afectata foarte rau psihic,sa nu faca vreo prostie,si chiar nu cred ca sunt pregatit!o viata inseaman o uriasa responsabilitate!munca pe care cu totii o avem e o nimica toata pe langa cresterea unui copil....tata a ramas fara par din cauza mea nu din cauza la munca.. www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #11 2009-03-19 04:14:43
Re: Care e realitatea?Ştiu cum te simţi, ?nsă chiar nu avem cum să te ajutăm... adică sunt şanse de ambele păţi, dar nu ştie nimeni un procent, ca să nu mai vorbim de unul liniştitor. ?mi pare rău, ?mi imaginez cum te simţi (am avut şi eu clipe d-astea). Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #12 2009-03-19 04:21:35
Re: Care e realitatea?ms pentru sprijin...chiar e bun si asta! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #13 2009-03-19 04:39:14
Re: Care e realitatea?Ca să vezi c?t m-au marcat şi pe mine... au fost 3 la număr. ?n general uit repede, cam orice detaliu, dar asta... nu am uitat. De fiecare dată ?nsă, a fost alarmă falsă. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #14 2009-03-20 02:40:10
Re: Care e realitatea?Femeia simte cand e gravida?Eu unu simt cand ceva nu e in regula cu mine... www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #15 2009-03-20 02:41:31
Re: Care e realitatea?Av?nd ?n vedere că sunt nesimţite care nu ştiu că sunt gravide p?nă c?nd nasc... nu aş zice asta. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|