homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma puteti ajuta cu un sfat...va multumesc

#1 2009-02-20 17:30:41

deede
New member
Inregistrat: 2009-02-20

ma puteti ajuta cu un sfat...va multumesc

Buna, am si eu o problema si nu stiu ce sa fac...am facut o intrerupere de sracina acum o luna si ceva(sarcina era in a 6-a saptamana), m-am simtit foarte bine chiar a2-a zi...dupa o saptamana am inceput sa sangerez banuiesc ca era ciclul deoarece m-a tinut o saptamana, dar nu aveam dureri maride ovare cum obisnuiam sa am...viata sexuala mi-am reinceputo dupa 2 saptamani de la intrerupere dar am folosit prezervativul...dupa o perioada de 3 saptamani mi-a venit ciclul din nou cu dureri mari de ovare specifice si inainte de intrerupereea sarcinii...m-am hotarat sa iau anticonceptionale din prima zi de ciclu...dupa terminarea ciclului am inceput sa am sangerari intermenstruale ceea ce e normal in primele 3 luni de administrarea pastilelor dar eu aveam sangerari destul de mari maronii care umplea un tampon zilnic...apoi au inceput sa fie din ce in ce mai mici...iar intr-o zi obisnuita m-am dus la toaleta si snageram destul de mult avand in vedere ca sangerarile erau din ce in ce mai mici si nu mai avea culoarea maronie ci rosu aprins ceea ce m-a speriat foarte tare si sunt foarte ingrijorata...
medicul ginecolog ce mi-a facut intreruperea de sarcina mi-a zis sa revin la un control deoarece am avut dureri foarte mari la avort( aspiratie) si mi-a zis ca nu e normal sa ma doara in halul ala ovarele in timpul avortului si ca in momentul ce imi misca colul in timp ce ma curata ma dureau foarte tare ovarele si ca presupune ca am ceva la ovare...nu am vrut sa-mi schimb ginecologul si am fost plecata din oras iar acum nu am mers deoarece am sangerari si astept sa se termine sa ma duc la un control...daca ma puteti ajuta sa ma linistiti v-asi fi foarte recunoscatoare va multumesc

#2 2009-02-20 19:19:47

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

Re: ma puteti ajuta cu un sfat...va multumesc

posibil sa te fii durut atat de tare in momentul intreruperii de sarcina datorita vreunei raceli la ovare,vreo anexita ceva....nu te impacienta si asteapta controlul la medic,cu siguranta te va lamuri..important este sa te duci la control

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#3 2009-02-20 21:17:14

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu una cred ca durerea provine si ca n ai avut o perioada mai lunga de abstinenta(care tb sa fie intre 4-6 saptamni),acolo e o rana tb sa mai astepti,nu vreau sa fiu rautacioasa dar sangerarea e posibil s o ai de la actul sexual....cel mai bn sa te duci la medic....

#4 2009-02-21 00:10:54

euu
Membru

buna...am o nelamurire.. Iau yasmin de 2 luni, acum sunt in a 3 luna. Am facut pauza de 7 zile intre primele 2 luni, timp in care am avut menstruatia..inainte de a 3 a luna am facut o pauza de 10 zile (am uitat de pastile.. grater(( am ajuns la sfarsitul lunii 3..ce sa fac? fara alea 3 pastile de care am uitat la inceput, pt mine luna a insemnat doar 18 zile tratament cu yasmin. Sa beau acum cele 3 pastile pe care le-am uitat la inceputul lunii 3? sau sa ma opresc aici? Imi dereglez ciclul?  grater

#5 2009-02-21 00:25:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

eu zic sa mai iei inca 3 zile cele 3 pastile ca sa fii protejata in pauza. contacte ai avut?

Publicitate

loading...

#6 2009-02-21 10:30:41

deede
New member

asa am sa fac...am sa merg la un control
va multumesc mult

#7 2009-02-21 10:37:25

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Cu placere!

#8 2009-03-17 23:30:24

deede
New member

am nevoie de sfatul vostru...mi-a reaparut bartholonita a doua oara dupa un an de zile chiar mai putin, prima data mi s-a facut o incizie dar pot sa va zic ca mi-a crescut repede atunci pe zi ce trecea...am fost recent la un ginecolog cu o alta problema si mi-a dat un tratament cu betadine ovule, metronidazol si spalaturi vaginale cu ceva praf(nu mai tin minte cum se numea)...in fine cand am inceput tratamentul si m-am introdus a 3 oara ovulul am simtit din nou o inflamatie tare exact ca bartolonita (tin sa va zic ca si cand mi-a aparut prima data bartholonita am folosit aceste ovule)dar e mica si de o saptamana si ceva e tot acolo si nu creste nu scade...m-am gandit ca las sa creasca dupa care mai fac o incizie iar daca imi creste a 3 oara fac o operatie de scoatere a tubului...nu am vrut sa iau antibiotice deoarece stau rau cu imunitatea si am incercat sa evit antibioticele...nu inteleg de ce nu creste nu ma doare doar daca apas cu degetul in rest nu prea simt nimica...oare mi se va trage???am facut bai de sezut cu ciai de musetel doar atat...as vrea sa evit pe cat posibil antibioticele...oricum am sa-mi fac un test papanicolau dupa ce scap si de bartholonita asta sa vad exact de la ce am asa des probleme si cu ciupercile astea sigur de la ele mi-a reaparut...ce parerea aveti?...is foarte nelinistita am avut si intreruperea de sarcina apoi ceva scurgeri urate am revenit la medicul care mi-a facut intreruperea si am ajuns iar sa am bartolonita,am multe probleme in ultima vreme si nu stiu ce e cu mine am vorbit cu medicul dar mi-a facut doar control vizual nimic altceva si mi-a dat tratamentul de mai sus...mi-ar prinde bine un sfat multumesc

#9 2009-03-17 23:41:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deede ai warn pt posturi multiple...citeste pls regulile...

happy with him...inlove with him...puss

#10 2009-03-17 23:44:17

deede
New member

scuze!!!am sa citesc din nou regulile...nu se va mai intampla

#11 2009-03-17 23:45:43

crys_ty_na
Platinum member

smile mersi...ti am raspuns dincolo...

#12 2009-03-19 23:55:18

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

postez aici pt ca nu vreau sa deschid un subiect nou. sunt foarte suparata si prost dispusa.e vb de mama mea,a fost azi la medic  pt o endoscopie digestiva,si nu i s-au spus lucruri tocmai bune in urma consultatiei,are mai multe rani pe stomac,i s-a prelevat si biopsie,simt ca innebunesc pana primim rezultatul.problema e ca nu prea intelegem ce i-a scris medicul ca concluzie in urma controlului. ma poate ajuta cineva: esofag cu reflux gastroesofagian cu 3 eroziuni sub 5 mm in esofagul inferior si cu inel Schatzki.  iar diagnosticul: boala de reflux gastroesofagian,esofagita clasa A Los Angeles.gastrita antrala eroziva HP pozitiva.   orice raspuns e bine primit. neutral

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#13 2009-03-20 00:25:06

crys_ty_na
Platinum member

alyssa i am lasat doctoressei linkul...

#14 2009-03-20 09:57:29

alyssa
Full member

ms mult  puss

#15 2009-03-20 18:57:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alyssa a scris:

postez aici pt ca nu vreau sa deschid un subiect nou. sunt foarte suparata si prost dispusa.e vb de mama mea,a fost azi la medic  pt o endoscopie digestiva,si nu i s-au spus lucruri tocmai bune in urma consultatiei,are mai multe rani pe stomac,i s-a prelevat si biopsie,simt ca innebunesc pana primim rezultatul.problema e ca nu prea intelegem ce i-a scris medicul ca concluzie in urma controlului. ma poate ajuta cineva: esofag cu reflux gastroesofagian cu 3 eroziuni sub 5 mm in esofagul inferior si cu inel Schatzki.  iar diagnosticul: boala de reflux gastroesofagian,esofagita clasa A Los Angeles.gastrita antrala eroziva HP pozitiva.   orice raspuns e bine primit. neutral

are esofagita de reflux(adica continutul gastric acid vine inapoi in esofag si produce eroziuni) si are gastrita eroziva(adica mucoasa gastrica in regiunea antrului e erodata/ranita) datorata probabil prezentei HP(helicobacter pilori)....cam atit deocamdata...asteptam cu calm rezultatele de la biopsie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2009-03-20 21:21:44

alyssa
Full member

va multumesc din suflet.  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.